‘100 voor 100 Vriendenclub’

Iedereen heeft er wel een idee bij, maar wat gaat er precies gebeuren in het Jubileumjaar? SC Stadskanaal bestaat 100 jaar en dat gaan we samen vieren ook!

Het exacte programma voor het Jubileumweekend 5 en 6 juni en het Jubileumtoernooi van 20 en 21 juni volgt uiteraard, maar zet de data alvast in je agenda.

Zo zijn vele vrijwilligers al maanden bezig met de invulling van hét Jubileumfeest op 5 en 6 juni én zal er op 20 en 21 juni een prestigieus Jeugdtoernooi worden georganiseerd. Leuk detail is dat er 110 teams zullen deelnemen met naar verwachting ruim 2.500 bezoekers uit de Kanaalstreek en omstreken!

Voor de bovengenoemde evenementen zijn we op zoek naar mensen die SC Stadskanaal een warm hart toedragen. Ben jij sponsor, lid, donateur, toeschouwer of familie? Voor het bedrag van €100,= (of een veelvoud hiervan) wordt jij een jaar lang met naam (naar keuze) zichtbaar in de kantine van SC Stadskanaal op het grote ‘Vriendenclub’ bord geplaatst. Uiteraard ontvang jij hiervoor gegarandeerd 2 toegangskaarten voor het Jubileumfeest op zaterdag 6 juni 2020!

Jouw sponsoring/gift zal gebruikt worden om in de kosten tegemoet te komen met betrekking tot de organisatie van het Jubileumweekend en Jubileumtoernooi.

Voor meer info of jouw toezegging ontvangen we heel graag je reactie via samensterk@scstadskanaal.nl
De komende maanden zal je ongetwijfeld door een vrijwilliger worden aangesproken hierover! 

Samen maken we er een ‘Onvergetelijk’ Jubileumjaar van!

Met sportieve groet,
Organisatie Jubileum SC Stadskanaal