Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Erik van der Vlag voorgedragen aan Bestuur

Technische zaken

Mijn naam is Erik van der Vlag en ik kijk ernaar uit om officieel toe te zullen treden tot het bestuur. Uiteraard nu wel informeel tot aan de komende ledenvergadering. Ik ga me bezighouden met technische zaken. Voor de selectietrainers van de senioren en voor de Hoofd Jeugdopleiding zal ik het aanspreekpunt zijn. Mijn taak is om de trainers alle faciliteiten te bieden om goede prestaties neer te zetten in goede harmonie. Tevens zal ik de kwaliteit van de jeugdopleiding in samenspraak met de HJO bewaken.

Zelf heb ik altijd gevoetbald bij de SC en ben jarenlang jeugdtrainer en seniorentrainer geweest. Al ruim 40 jaar ben ik lid van deze mooie club en ik vind het een mooie uitdaging om actief bezig te gaan met het perfectioneren van het voetbaltechnisch gedeelte. Momenteel ben ik ook Talent Performance Scout bij FC Emmen. Deze taak is prima te combineren.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en wens een ieder veel succes en tot ziens op ons sportpark.

Met vriendelijke groet,
Erik van der Vlag
📱06 – 55 39 27 99


Erik zijn ervaring en kennis in de voetbalwereld zal de club goed kunnen gebruiken om de komende jaren de ingezette koers qua beleid en organisatie verder vorm te geven. Alvast veel plezier en succes gewenst Erik, welkom terug in functie!

Onze partners