‘FC Groningen on Tour’ bij SCS erg succesvol!

Woensdag 23 oktober is een dag, die op weg naar het jubileumjaar, in het geheugen van vele kinderen zal blijven zitten voorlopig. Fc Groningen on Tour verwelkomde op het sportpark bijna 100 jongens en meisjes die zich hadden opgegeven om te trainen ‘als een prof’. Vanaf 09:30u tot bijna 16:00u maakten zij kennis met de trainingsmethode van Fc Groningen. Hierbij stond het thema ‘Omschakelen als Matusiwa’ centraal. Na de sportlunch is er in de middag in circuitvorm getraind op de verschillende partijvormen. Kortom: één hele dag voetballen! Wat wil je nog meer in de vakantie, een dag zonder de playstation 🙂

Wij kijken terug op een erg geslaagde dag voor alle kinderen, ouders, familieleden en betrokken vrijwilligers. Zonder hen was dit zeker niet gelukt.

Een speciaal bedankje gaat uit naar de (gedisciplineerde) trainers van FC Groningen, Sander van Hoorn voor het initiatief en Jumbo Poststraat Stadskanaal voor het mede mogelijk maken van de sportlunch!

Alle kinderen die de ‘FC Groningen on Tour’ met goed gevolg hadden afgelegd, ontvingen een certificaat en 2 toegangstickets voor de wedstrijd FC Groningen- Willem II op zo.3 november 2019.