FC Groningen ON TOUR!

‘FC Groningen on Tour’ bij SC Stadskanaal in de Herfstvakantie!

Geef je nu op voor FC Groningen on Tour bij SC Stadskanaal op woensdag 23 oktober!

FC Groningen komt tijdens de herfstvakantie naar SC Stadskanaal toe en geeft een dag lang trainen. Tijdens deze dag laten we je kennis laten maken met de FC Groningen trainingsmethode. Tijdens de hele dag staat er één voetbalthema centraal. Daarnaast werken we tijdens de voetbaldagen met de FC Groningen discipline, waarin onder andere rust, voeding en structuur centraal staat. Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldagen.

Het maakt niet uit op welke positie, op welk niveau en bij welke club je speelt. De FC Groningen trainers gaan jou helpen en tips geven om je te ontwikkelen als voetballer. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan maximaal uit 12 spelers/speelsters. Naast de hele dag trainen, ontvang je twee kaarten voor FC Groningen – Willem II, een certificaat van deelname en een sportlunch tijdens de dag zelf.

Lijkt het jou ook erg leuk en een onvergetelijke ervaring? Opgeven voor FC Groningen on Tour is mogelijk via https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/ontour