Geef je op voor het Voetbalvaardighedencircuit

Ben jij helemaal gek van voetbal, ben jij een jongen of meisje en heb jij zin om je vaardigheden te verbeteren?
De activiteit zal uit meerdere onderdelen bestaan waarin jij je skills kan laten zien. Ben jij de vrijetrappenspecialist, razendsnel als Cristiano Ronaldo of kun je dribbelen als Lionel Messi of Lieke Martens? Meld je dan gauw aan voor deze topactiviteit!

Wanneer: zaterdag 6 juni 2020  

Voor wie:  kinderen t/m 9 jaar- 10:00 uur tot 12:00 uur
                  kinderen van 10 t/m 12 jaar- 13:00 uur tot 15:00 uur

Inschrijving:

Klik HIER om je gelijk aan te melden, met daarin je naam én leeftijd of stuur een bericht via de Facebook pagina van de ‘Boy Nijgh voetbalschool‘ met dezelfde gegevens.

 

Inschrijven voor het voor het voetbalvaardighedencircuit op zaterdag 6 juni kan tot uiterlijk 30 mei a.s. maar VOL=VOL!
Deze activiteit is ook toegankelijk voor niet leden van SC Stadskanaal, maar leden van de club én trouwe bezoekers van de voetbalschool krijgen wel voorrang als we het maximaal aantal deelnemers van 50 per leeftijdscategorie hebben bereikt.

Uiteraard is deze activiteit zoals jullie van ons gewend zijn geheel gratis en staat onder leiding van gediplomeerde trainers!

Tot slot goed om aan te geven dat wij ons vanzelfsprekend houden aan het protocol ‘verantwoord sporten’ en aan de richtlijnen van het RIVM. (Groot)ouders en verzorgers zijn helaas niet welkom op het sportpark. De organisatie zal echter wel foto’s maken, waardoor iedereen weer een beetje kan meegenieten!