Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Glasvezel in Stadskanaal!

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is Delta Fiber Netwerk de afgelopen maanden druk bezig geweest met een campagne om glasvezel in Stadskanaal mogelijk te maken. En dat is gelukt, goed nieuws voor ons allemaal!

Juist nu we relatief veel thuis werken en steeds meer met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar. Daarom is razendsnel glasvezel in Stadskanaal wat ons betreft straks dichterbij dan ooit en zijn we klaar voor de toekomst!

Meld je nog aan via SC Stadskanaal

€50 voor onze voetbalvereniging én zelf ook nog eens €25 verdienen? Wanneer je je aanmeldt voor Caiway of DELTA via SC Stadskanaal profiteer jijzelf van extra voordeel. Je krijgt namelijk € 25 retour bovenop de mooie aanbieding! Wij als vereniging krijgen per aanmelding €50 van Caiway en DELTA bij een geslaagde vraagbundeling. We doen daarom een beroep op jou als lid om ons te steunen door je glasvezel abonnement via ons af te sluiten. Zodat wij met de inkomsten van deze actie weer een heleboel leuke dingen kunnen doen!

Dus ga jij ook voor voor glasvezel? Meld je aan via SC Stadskanaal en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden, maar ook voor vrienden, bekenden, buren etc!

  • Supersnel en stabiel glasvezel internet
  • De internetsnelheid krijgen die je wordt beloofd
  • Even snel uploaden als downloaden
  • En dat allemaal voor een prijs die vergelijkbaar is (en in veel gevallen zelfs goedkoper is) dan jouw huidige internetaanbieder?

Profiteer van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA. Sluit je aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel!

DELTA:

Bij DELTA ontvang je een superuitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00). Met DELTA heb je alle vrijheid, kunt iedere maand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen. Aanmelden voor DELTA kan HIER


CAIWAY:

Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 52,95 voor Internet & Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis. Aanmelden voor Caiway kan HIER

Maar wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en adsl, flinke hoeveelheden data worden verstuurd.  En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem? 

  • Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding
  • Glasvezel biedt dat, zowel downloadals upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider!
  • De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal.
  • Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 8 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen.
  • Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkhedenvoor jouw huis.
  • Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

Waarom juist nu overstappen? 

Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen. Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Stap over naar de toekomst 

Overstappen is niet eng. Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich in Europalaan 2a in Stadskanaal. Ook kan je hiervoor terecht bij Nijmko Telecom aan de Europalaan 44 in Stadskanaal. Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en kies voor de toekomst!

Bestuur van SC Stadskanaal

Onze partners