Jeugdtrainers gezocht!

Sportclub Stadskanaal is een grote voetbalvereniging in de Kanaalstreek, met een rijke clubhistorie sinds de oprichting in 1920. Met bijna 600 leden en 29 teams zijn wij een ambitieuze vereniging die tevens een sociale functie wil bekleden voor jong en oud, voor zowel prestatieve als sportieve teams. Kortom een club waar iedereen van harte welkom is!

Sportclub Stadskanaal streeft ernaar om met deze jeugd op een zo hoog mogelijk niveau te presteren waarbij de ontwikkeling van het individu en team voorop staat. Om deze ontwikkeling vorm te geven zijn wij op zoek naar gemotiveerde/ enthousiaste trainers (en leiders) die behalve trainingen kunnen verzorgen ook de teams op wedstrijddagen willen begeleiden en coachen in het nieuwe seizoen 2020-2021. Trainers/ leiders die willen werken in de jeugdafdeling JO8 t/m JO19 kunnen rekenen op de ondersteuning van ons enthousiast team bestaande uit een Hoofd Jeugd Opleiding, coördinatoren en jeugdcommissie. Ervaring is een pré, maar zeker geen must. Uiteraard is SC Stadskanaal bereid te investeren in mogelijke opleidingen en ontvang je een passende onkostenvergoeding.

Ben jij die enthousiaste trainer/leider die het leuk een bijdrage te leveren aan het plezier, en dus de ontwikkeling van spelers? Neem dan gerust contact op met René Nijgh (HJO) via hjo@scstadskanaal.nl

We kijken uit naar jouw reactie, om er samen in ons 100- jarig Jubileumjaar een onvergetelijk seizoen van te maken!

JCT SC Stadskanaal