Jochen van Sleen assistent Hoofdtrainer

Wederom erg blij en trots is SC Stadskanaal te kunnen bevestigen dat ook Jochen van Sleen vanaf het Jubileumseizoen 2020-2021 assistent Hoofdtrainer van de 1ste selectie zal worden. Samen met Jordi Nijgh zal hij het vlaggenschip van SC Stadskanaal op zich nemen.

Jochen is ook geen onbekende van SC Stadskanaal, omdat hij zelf ook als jeugdspeler actief is geweest. Hedendaags is hij als trainer en vader van zijn zoon al wekelijks op het sportpark aanwezig.

Vanaf de JO11 vertrok hij van SCS naar het toenmalige BV Veendam,waar hij het tot in het beloftenteam heeft geschopt. Vervolgens maakte hij de overstap om vervolgens acht seizoenen in de hoofdmacht van v.v. Nieuw- Buinen te gaan spelen. Sindsdien is het Jochen goed bevallen bij de ‘Oranjehemden’ en is hij de laatste 6 seizoenen (t/m einde van dit seizoen) als assistent- en hersteltrainer actief geweest van de 1ste selectie.

Jochen heeft de ambitie uitgesproken zich als trainer verder te willen ontwikkelen middels het volgen van de UEFA-B cursus. We hopen dat hij met veel plezier en enthousiasme de komende jaren actief mag zijn.