Jordi Nijgh nieuwe hoofdtrainer

Jordi Nijgh nieuwe trainer SC Stadskanaal

Het bestuur is blij te kunnen bekendmaken dat, met ingang van het seizoen 2020-2021, Jordi Nijgh als hoofdtrainer is gecontracteerd voor de 1ste selectie. In de wandelgangen werd er al druk gespeculeerd over de mogelijke opvolging van scheidend trainer Rick Slor.

Jordi Nijgh, als jeugdspeler en trainer al met het blauwe SC Stadskanaal DNA besmet, heeft inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan als hoofdtrainer van v.v. Gieterveen en het huidige seizoen bij v.v. Weerdinge. Bij beide clubs heeft hij veel geleerd en kijkt hij terug op een prachtige periode.
Daarnaast heeft hij een aantal werkzaamheden voor de KNVB gedaan en beschikt hij over de vereiste papieren.

Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Jordi is de jongste zoon uit de voetbalfamilie van wijlen Boy Nijgh, clubicoon van SC Stadskanaal. Bijzonder temeer omdat ook René Nijgh, de oudste zoon, onlangs bekend maakte de functie van Hoofd Jeugdopleiding te zullen gaan vervullen in het Jubileumjaar van de ‘Knoalsters’.

In dit komende seizoen lijkt SC Stadskanaal met deze aankondiging verder te bouwen aan de status van een stabiele 2de klasser zondag, met hieronder een planmatige aanpak van de jeugdopleiding, gericht op de toekomst.

‘Ik heb er zin in om de komende jaren verder te bouwen aan het goede werk van Rick Slor en zijn assistenten. Tevens kijk ik uit naar de samenwerking met mijn broer René’, aldus een glunderende Jordi Nijgh.