Jubileum Verenigingsavond opgave!

Speciaal voor ALLE leden zijn wij voornemend een fantastische Jubileum Vereningsavond te organiseren, met het doel om alle verenigingen in de ‘Kanaalstreek’ te verbinden. Als SC Stadskanaal vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sporten, ongeacht welke sport en bij welke vereniging.

Sporten is gezond en niet alleen omdat je er fit van wordt. Wie regelmatig sport merkt allerlei positieve veranderingen in het leven. Dit is wetenschappelijk bewezen!

Op do. 16 april 2020 zal, niemand minder dan internationaal topscheidsrechter, Björn Kuipers een inspirerende presentatie geven in Theater Geert Teis met als onderwerp ‘Samen Sterk!’ Deze avond zal een feestelijk tintje krijgen en is geschikt voor iedereen!

Om een inschatting te maken óf het doorgang zal vinden is het van belang een indicatie te krijgen van de voorverkoop. Vele leden hebben dit inmiddels gedaan, maar ook velen nog niet.
Vandaar een exclusieve oproep aan alle leden dit zo spoedig mogelijk te doen, wanneer je deze onvergetelijke avond niet wilt missen! (zie bijlage)
Mail naar samensterk@scstadskanaal.nl met het aantal kaarten die je wilt bestellen (1 voor €15,=, 2 kaarten voor €25,=)