Kantinebeheerders stellen zich voor..

Sinds de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 zijn er best veel ontwikkelingen geweest binnen de club.
Zo heeft er ook een sleuteloverdracht plaatsgevonden met betrekking tot het beheer van de kantine. Greetje en Adrie, bekende gezichten met name van achter de bar, hebben wij bedankt voor hun jarenlange trouw en inzet. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een gezond financieel beheer en een goede basis weten te leggen voor de nieuwe gezichten.

Vanaf heden zullen Peter en Lobke die nieuwe gezichten zijn. Beiden niet geheel onbekend bij de club, maar hierbij toch een kort voorstelrondje.
Peter, geboren in Winschoten, heeft als vrijwilliger o.a. zijn diensten bewezen als grensrechter van het 1ste elftal en werkt bij AVEBE. Lobke, geboren in Emmen, heeft ook een aantal vrijwilligerszaken vervuld de afgelopen jaren. Zo maakt ze nog onderdeel uit van de Jubileumcommissie. In het dagelijks leven werkt zij bij de Leen Bakker en wonen ze samen in Stadskanaal.
Ze kijken erg uit naar een mooie periode die komen gaat (met name ná de Corona) en hebben vele ideën om de kantine nog leuker en gezelliger te maken. Zo zal er een nieuwe geluidsinstallatie en sfeerverlichting worden geplaatst op korte termijn. Kortom: Peter en Lobke hebben er zin in en staan open voor een praatje aan de bar.

Uiteraard kunnen zij het niet zonder de hulp van andere vrijwilligers die, zo af en toe (ook al is het eens per maand een dagdeel) een bardienst willen draaien. Lijkt het jou geen probleem om de club hiermee te helpen, loop dan even bij Peter of Lobke langs in de kantine! #samenSCS