Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Kleding naar Albanië

Eén van de wensen, voortkomend uit het Masterplan, voor het komende seizoen is de uniformiteit in kleding. Als club willen we heel graag herkenbaar zijn op de velden in de provincies.
Inmiddels hebben we hier een start mee gemaakt en zijn alle (jeugd) trainers en leiders in het nieuw gestoken met Erima kleding (foto volgt). Voor het seizoen 2022/2023 is de wens om alle spelende leden van dezelfde (betaalbare) Erima kleding te voorzien. Om dit te bekostigen zoeken wij het komende seizoen de samenwerking met onze huidige (sponsor)partners. Uiteindelijk om er allen als winnaars uit te komen!

Het gevolg van bovenstaande is dat er veel kleding, materialen etc. niet meer passen in de toekomstvisie. Vandaar dat we via onze partner HVK Stadskanaal in contact zijn gekomen met een satellietclub in Tirana Albanië. Graag schenken wij de goede tassen, tenues etc. aan de zwaargetroffen stad die na de aardbeving in grote armoede leeft. Transport wordt verzorgd door een Bouwbedrijf in Joure (zie krantartikel). Met deze samenwerking hopen wij dat de lucht boven Tirana weer een beetje ‘blauw zal kleuren’. #maatschappelijkbetrokken #samenwerking #meerdaneenvoetbalclub

Onze partners