Kom in actie voor SC Stadskanaal Rabo Clubactie!

 

Afbeelding
Geef je stem aan SC STADSKANAAL!

Help jouw SC Stadskanaal met een gratis stem!

Hallo sportvriend(in) van SC Stadskanaal,

Breng jouw stem uit en steun SC Stadskanaal!
Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank de Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen en wordt er maarliefst € 100.000,- beschikbaar gesteld!

Ook wij als SC Stadskanaal doen mee aan deze leuke actie en hebben jouw (gratis) stem hiervoor nodig!
​Jouw stem is geld waard dat we goed kunnen gebruiken voor de volgende zaken:
​- presentatiepakken trainers/begeleiding (uniformiteit SCS)
– duurzaamheid (verlichting, apparataten, zonne-energie)
​- bijdrage 100-jarig bestaan in 2020! (jubileum)

Hoe werkt het?
Leden die een rekeningnummer bij de Rabobank hebben, kunnen een stemcode aanvragen via de link  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden en kunnen heel eenvoudig tussen 8 en 22 februari maximaal 2 (van de 5) stemmen aan SC Stadskanaal geven. De andere 3 aan een andere vereniging uit de regio.

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij van SC Stadskanaal ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Breng met deze nieuwsbrief ook je familie, vrienden en buren op de hoogte en laat ook zij hun stem geven tussen 8 en 22 februari. Kijk ook eens het promofilmpje (onder) of check de Facebookpagina en de site voor meer info!

Stemcode aanvragen

Tijdens de finaleavond op 6 maart 2018 in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten wordt door niemand minder dan Chris Zegers bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag de deelnemers hebben gewonnen.