NIEUW: samenstellen Jeugdraad

Sportief SC Stadskanaal jeugdlid,                                                                                            

Het zal je niet zijn ontgaan dat er de komende jaren vele ontwikkelingen gaande zijn bij de club.
Een aantal hiervan zijn de plannen voor een nieuw kleedkamergebouw, verduurzaming van het huidige complex, een pannakooi en een meer uniforme uitstraling ‘naar buiten’ als club. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met betrokkenheid en enthousiasme van ieder lid, donateur, vrijwilliger, sponsor en instanties. Dus ook van jou!

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 stelt SC Stadskanaal een ‘Jeugdraad’ samen, die bestaat uit Jeugdspelers. Dit initiatief wordt ook omarmd door de KNVB.

Hiermee geven wij gehoor en vervolg aan de vraag hoe het kan dat beslissingen vaak worden genomen voor de Jeugd, in plaats van door de Jeugd. Wanneer er ideeën zijn om een aantal zaken nog beter te regelen, dan is de Jeugdraad de manier om te helpen bij de ontwikkeling van onze club (vb. tafeltennistafel op plein/ assortiment kantine etc.) Ook voor wat betreft andere dingen die er spelen, is het goed te weten wat de Jeugdraad ervan vindt.

Jeugdraad:
– bestaande uit 7 personen in de leeftijd 13 t/m 30 jaar
– regelmatig overleg
– meedenken/ beslissen over de toekomst van een mooie en gezonde club
– spreektijd Algemene Ledenvergadering
– betrokkenheid bij SC Stadskanaal en verbinding maken met andere leden

Lijkt het jou deel uit te maken van een belangrijke en erg gewaardeerde Jeugdraad? Meld je dan aan via samensterk@scstadskanaal.nl en we nemen contact met jou op.
Een Jeugdraad, want ook JIJ speelt mee!

Met sportieve groet,
Bestuur SC Stadskanaal