Supportersvereniging

Beste leden, vrijwilligers, sponsors en supporters,

De Supportersvereniging van SC Stadskanaal heeft als doel de sociale bindingen tussen de leden via activiteiten te onderhouden. We denken hierbij aan heel SC Stadskanaal. De activiteiten die wij organiseren zijn dan ook voor iedereen. Ook niet leden zijn welkom. Ook ondersteunt de Supportersvereniging de belangen van de gehele zaterdag-, zondag- en jeugdafdeling.

SC Stadskanaal is een grote voetbalvereniging waar veel gebeurt en waar veel te doen is. Vele handen maken licht werk en met zijn allen weten we meer dan één alleen. Via deze weg willen wij iedereen die betrokken is bij de vereniging de mogelijkheid geven om met goeie ideeën of opbouwende kritiek te komen. Het maakt ons niet uit waar het idee over gaat, alles is welkom. Bijvoorbeeld leuke ideeën voor een verenigingsactiviteit of iets anders waar de supportersvereniging zijn steentje aan kan bijdragen.

Wij willen een goede sfeer bij SC Stadskanaal kweken en behouden en dragen ook graag hier ons steentje aan bij.

Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn o.a. de Kerstinstuif, de jeugddropping en de Speler van het Jaar verkiezing.

Uitgangspunten voor onze activiteiten zijn inspanning en ontspanning met elkaar te combineren met als doel de sociale bindingen binnen de club te onderhouden dan wel te verbeteren.

Wilt u ons hierin steunen  wordt dan lid van onze supportersvereniging!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Supportersvereniging SC Stadskanaal