Vraag&Aanbod

SC Stadskanaal is een gezonde, groeiende club die er naar streeft, ongeacht geslacht, nationaliteit of afkomst er voor écht iedereen te willen zijn. Dit geldt zowel op het sportieve, maar ook op het maatschappelijk vlak. Ideaal zou het zijn een hechte club te creëren waarin iedereen elkaar respecteert en naar elkaar omkijkt.

Binnen de gelederen van SC Stadskanaal is de behoefte ontstaan om een ‘vraag&aanbod‘ rubriek aan te maken, en dus..Zoek jij nog een paar (gebruikte) schoenen of andere voetbalkleding? Meldt het in deze rubriek en wij zorgen dat je in contact gebracht wordt met iemand die jou kan helpen.

Andersom kan natuurlijk ook. Zijn jouw schoenen of kleding te klein geworden? Meldt het in deze rubriek en hopelijk krijgen deze een nieuwe bestemming. Zo helpen we elkaar en liggen er geen schoenen en/of kleding in een kast ergens ongebruikt in het donker te wachten!

Ben jij op zoek naar een paar (gebruikte) schoenen of voetbalkleding? Mail je vraag hier en wij proberen je in contact te brengen, zodra we een ‘match’ hebben gevonden.

Graag je mail voorzien van je naam, team en telefoonnummer.

scstadskanaal@renebecker.nl