Slotwoord 2020…

Beste leden, donateurs, sponsoren en mensen die de club een warm hart toedragen,

Zo rondom Kerst tijd voor een korte reflectie, want wat een jaar is 2020 geweest…dit had niemand vooraf kunnen bedenken en gaat zeker de boeken in.

Een jaar dat in het teken stond van verandering, niets is normaal gebleken en we zijn met z’n allen onderhevig geweest aan continue veranderingen wat veel aanpassingsvermogen en flexibiliteit van een ieder vroeg. Waar het zo normaal was om elkaar te zien op de club houden we 1,5 meter afstand, dragen we mondkapjes in de winkels en hebben we elkaar al een lange tijd niet ‘live’ gezien. En dat missen we allemaal.

Geen wedstrijden, aangepaste trainingen, geen publiek, geen samenzijn in onze kantine en ga zo maar door. Allemaal heel vervelend, maar we slaan ons erdoor. Ook een aantal van onze sponsoren hebben het lastig in deze periode. Onze vraag aan jou is om deze lokale sponsoren zo veel mogelijk te steunen. Help ze door bv. cadeaubonnen te kopen die je later zeker weer kunt verzilveren! 

Wij willen iedereen bedanken voor zijn tomeloze vrijwillige energie en inzet. Vrijwilligers zijn voor onze club erg belangrijk en we hebben dit op een persoonlijke manier dit jaar kenbaar gemaakt.
 
We kijken weer uit naar een sportief en gezellig 2021 met elkaar. Laten we ons verheugen om een fysieke proost uit te brengen op een nieuw jaar, waarin we ons wederom opmaken voor het Jubileumfeest van onze club. Maar bovenal wensen we jou fijne dagen in een goede gezondheid, kijk naar elkaar om, samen zijn wij SC Stadskanaal!