Stem met Rabo Clubsupport op SC Stadskanaal

Beste leden en supporters…

Stem op SC Stadskanaal, want ook dit jaar doen we graag weer mee met de Rabo ClubSupport. Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Breng daarom jouw stem uit en steun onze club.
 
Stemmen:
Van 5 t/m 24 oktober 2020 mogen leden van de Rabobank stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard!
Alleen leden van de Rabobank-club kunnen hun stemmen uitbrengen op SC Stadskanaal. Lidmaatschap is gratis. Leden van de Rabobank kunnen hun stemmen uitbrengen via de Rabobank Bankieren app of via de website.
Voor de Bankieren app werkt het als volgt:
Ga naar Zelf Regelen- Kies Lidmaatschap- Klik op Club Support en volg de instructies
Via Internet gaat het als volgt:
Log in met het bankpasje- Klik op Zelf Regelen- Ga naar Club Support en volg de instructies
 
Ieder lid heeft 5 stemmen te verdelen. Per vereniging mogen er maximaal 2 stemmen worden uitgebracht. SC Stadskanaal wil het sportpark verder verduurzamen door ondermeer te investeren in zonnepanelen. Alvast bedankt voor jouw steun! In november horen de verenigingen hoeveel stemmen er zijn uitgebracht.
Meer informatie over Rabo ClubSupport is te vinden op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Oproep aan iedereen:
Het is voor SC Stadskanaal belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie, vrienden, collega’s etc. kunt enthousiasmeren stemmen te geven aan onze club tijdens deze Campagne.