Steun je club met een digitaal rondje!

Na de persconferentie van 17 november jl. lijkt het einde van de maatregelen nog niet in zicht helaas. We hebben dit besluit uiteraard te respecteren, maar het valt ons wel zwaar. Geen samenzijn langs de velden, de sociale contacten, genieten van de sfeer en gezelligheid etc. Ook de kantine blijft voorlopig gesloten…

De kantine is met de voetbalvelden de belangrijkste plaats bij amateurverenigingen. Het zorgt voor sociale contacten, gezelligheid en het échte clubgevoel bij ook onze leden.

Na trainingen en wedstrijden worden tal van rondjes gegeven en dat kan nog steeds. Nu de kantine voorlopig nog dicht moet blijven loopt ook SC Stadskanaal veel geld mis. Om dit enigzins te compenseren en de goede ingeslagen weg vanaf de start van dit seizoen te blijven volgen, komen wij in actie! 

Als club houden we de inkomsten- en uitgaven uiteraard goed in de gaten en lijkt dit vooralsnog te lukken. Wel zijn achter de schermen een aantal klusjes/ ideeën blijven liggen om onze club nog meer uitstraling te geven. Voorbeelden hiervan zijn benodigde schilder- en reparatie werkzaamheden rondom de kantine en rond de velden. Ook een herkenbare entree bij ons Sporpark (zoals de verlichte eyecatcher achterkant tribune) ligt in de planning. Jouw ‘Rondje aan de club’ helpt zeker om deze frisse plannen te realiseren!

Een rondje kost €20,= maar het is ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegelijk te geven. Uiteraard is het geheel vrijblijvend, maar je kunt de club helpen door een ‘digitaal’ rondje te geven. Je krijgt er nu geen drankjes voor terug, maar jij helpt enorm, zoals gezegd, om op een gezonde manier ambities waar te blijven maken. Mocht je je liever inzetten als vrijwilliger voor één van deze klusjes, dan komen we graag in contact met jou!

Hopelijk mogen wij snel weer in het echt een rondje geven, want de derde helft beginnen we nu wel erg te missen zo langzamerhand!

Kom naar onze virtuele kantine via de onderstaande link en geef een rondje voor SC Stadskanaal. Ik slinger hierbij aan de bel en geef een rondje (via deze link)

Wij als bestuur hebben inmiddels een rondje gegeven, volgens mij was het toevallig net jouw beurt!

(De actie loopt tot het einde van dit kalenderjaar, de ‘rondjes’ worden in januari 2021 uitgekeerd)
Het delen van de link en de actie wordt zeker gewaardeerd.