Trainers en Leiders: Wedstrijdzaken app

Vanaf komend seizoen kan er geen gebruik meer worden gemaakt van het Digitale Wedstrijdformulier via Sportlink. Deze wordt vervangen door het mobiele wedstrijd formulier. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je een officiële rol hebben bij een wedstrijd. Dit kan als wedstrijdsecretaris, speler, scheidsrechter, leider of trainer. 

Afhankelijk van de rol kun je dit formulier bekijken en aanpassen. Een leider of aanvoerder kan spelers toevoegen en wijzigen, evenals de wedstrijdsecretaris. Een scheidsrechter gebruikt de app voor de visuele controle en de kaarten en eindstand in te voeren aan het einde van de wedstrijd.

Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je de app downloaden en registreren met het e-mailadres wat bekend is bij de club. Na aanmelden moet je de gegevens in kunnen zien. Mocht blijken dat je niks ziet, kan het zijn dat je e-mailadres niet overeenkomt met het adres in Sportlink, of dat je nog niet als rol bij een team of wedstrijd. Mocht je hier tegenaan lopen, dit graag even melden bij wedstrijdsecretaris Wessel Woortman (info@scstadskanaal.nl).

Mocht je nog geen e-mailadres hebben doorgegeven, dit graag ook even zo spoedig mogelijk doen bij Wessel Woortman (info@scstadskanaal.nl).