van COVID-19 naar #GOFIT-21

Van 20 t/m 26 september 2021 vindt de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Dat betekent dat je zowel fysiek als online kan deelnemen aan de vitaliteitsweek waarvoor dit jaar het thema #GOFIT is gekozen! Gedurende deze week van vitaliteit, kan je verbinden met gelijkgestemden, nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven!

Doel
Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Met het thema #GOFIT draait het om Groei & Ontwikkeling en FIT zijn. Fit dus in de algemene zin van het woord: fysiek- en mentaal fit maar ook ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’ ofwel één en al bewustwording hoe je aan je eigen vitaliteit kunt werken. In de week van vitaliteit kun je ontdekken wat het beste voor jou werkt. In het kader hiervan heeft Jumbo Poststraat Stadskanaal voor alle leden daarom gratis Sourcy water beschikbaar gesteld.

Samenwerking met goed doel
De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel. Net als vorig jaar is dat Spieren voor Spieren. Zij heeft als missie: “Alle spierziekten voor kinderen verslaan!”. Strijd jij ook mee met je gezonde spieren voor kinderen met zieke spieren? In aanloop naar en tijdens de Nationale Vitaliteitsweek kan jij je inzetten voor Spieren voor Spieren. Als individu, maar natuurlijk ook als team. Je kunt op deze site je eigen (team)pagina aanmaken en donaties inzamelen bij vrienden, familie, kennissen en collega’s. Alle donaties gaan rechtstreeks en volledig naar Spieren voor Spieren. Lees hierover meer, zodat je weet waar jij je spieren voor inzet!

#bewustwording #GOFIT #weekvandevitaliteit #verbinding