Tess zoekt pleegvader

Pleegouder gezocht

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in de provincie Groningen zo’n 500 pleegkinderen.  Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. In Groningen werken vier pleegzorgorganisaties: Elker, Leger des Heils, Timon en William Schrikker Pleegzorg. Zij werken samen om er voor te zorgen dat ieder kind een fijn plekje kan krijgen in een pleeggezin. Soms is het lastig om voor iedereen een geschikte plek te vinden. Daarom zijn de pleegzorgorganisaties hard op zoek naar nieuwe pleeggezinnen.

Kom jij Tess aanmoedigen?

SC Stadskanaal helpt mee in deze zoektocht. Tijdens de Week van de Pleegzorg (31 oktober – 7 november) hangt er een spandoek langs het sportveld waarin we volwassenen oproepen om pleegouder te worden zodat Tess ook aangemoedigd wordt langs het veld.

Meer weten?
Wil je meer weten over pleegzorg en wat jij kunt betekenen voor een kind die (tijdelijk) niet bij zijn/haar ouders kan wonen? Kom dan naar de vrijblijvend informatieavond op 12 november, 20.00 uur, Raadhuisplein 5 in Veendam. Meer informatie en aanmelden: