Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

JUBILEUM

JUBILEUM


SC Stadskanaal 100- JAAR! (5 juni 1920- 5 juni 2020)

Op deze pagina kan je alles te weten komen over de activiteiten en weetjes in aanloop naar ons Jubileum. Met medewerking van alle vrijwilligers, leden en andere mensen die de club een ‘blauw’ hart toedragen, zullen we er een ‘Onvergetelijk’ (sportief) feest van maken. Dit Jubileum gaan we namelijk maar één keer meemaken!


Update 100- jarig Jubileum:

Beste leden, donateurs, sportvrienden en iedereen met het blauw-witte hart,

Gelukkig lijkt het erop dat we wereldwijd Covid-19 de baas zijn, wat blijkt uit minder besmettingen, ziekenhuisopnames en de versoepeling in maatregelen. Velen van onze club zijn inmiddels gevaccineerd en hiermee beschermd tegen de ziekte. 

In deze wetenschap heeft het bestuur besloten dat alle voorgenomen activiteiten rondom ons nog te vieren 100- jarig Jubileumtoernooi een nieuwe datum hebben gekregen. Verheugd kunnen we jou vragen de volgende data in je agenda te schrijven:

zaterdag 4 juni 2022: Jubileumfeest (vrijdag 3 juni 2022 receptie voor genodigden)
zaterdag en zondag 18/19 juni 2022: Jubileumtoernooi

     en verder?

  • Alle toegezegde gelden en afspraken met sponsoren/donateurs met betrekking tot het Jubileum zullen worden ‘ontdooid’.
  • Alle sponsoren/donateurs op het ‘Vriendenbord 100 voor 100’ in de kantine zullen in het seizoen 2021-2022 ook blijven staan.

Bij vragen of onduidelijkheden stuur dan gerust een mail naar jubileum@scstadskanaal.nl
Blijf gezond en pas goed op elkaar. Meer nieuws of ontwikkelingen volgen zodra bekend!

Met sportieve groet,
Jubileumcommissie en Bestuur SC Stadskanaal


SC Stadskanaal bestaat ruim 100 jaar en dat gaan we samen vieren ook! Inmiddels staat de datum van het Jubileumweekend 3 en 4 juni 2022 op onze agenda en ook met betrekking tot het Jubileumtoernooi op 18 en 19 juni gaan we ervan uit dat de poules weer vol komen! Naar verwachting kunnen we ruim 3.000 toeschouwers uit de Kanaalstreek verwelkomen!

Voor de bovengenoemde evenementen zijn we in deze bijzondere tijd op zoek gegaan naar sponsoren, leden, donateurs of fans die SC Stadskanaal een warm hart toedragen en éénmalig €100 voor het 100-jarig jubileum wilden doneren voor de ‘100 voor 100’ Vriendenclub. Grote klasse, want dit is gelukt!
 
De sponsoring/gift zal gebruikt worden om in de kosten tegemoet te komen met betrekking tot de organisatie van het Jubileumweekend en Jubileumtoernooi.

Hierdoor wordt jij een jaar lang met naam (naar keuze) zichtbaar in de kantine van SC Stadskanaal op het grote ‘Vriendenclub’ bord geplaatst. Uiteraard ontvang jij hiervoor gegarandeerd toegangskaarten voor het Jubileumfeest op zaterdag 4 juni 2022! De volgende seizoenen zal dit bedrag weer €25,= zijn, mits akkoord natuurlijk.

Voor meer info of jouw toezegging ontvangen we je reactie met belangstelling via samensterk@scstadskanaal.nl


Prijswinnaars Jubileumloterij

Op zaterdag 23 mei jl. heeft, onder toeziend oog van de gehele Jubileumcommissie in de kantine, de trekking van de Jubileumloterij plaatsgevonden. Wij feliciteren alle winnaars met hun geldprijs! Voor de mensen die geen prijs hebben gewonnen geldt dat er weer rustig kan worden geslapen..

1e prijs, lotnr. 0024 van €1.000,= naar Toine Slor
2de prijs, lotnr. 0742 van €750,= naar Martin Beuker
3de prijs, lotnr. 1513 van €500,= naar Otmar Louisa

4de prijs, lotnr. 0230 van €250,= naar Thea Over
5de prijs, lotnr. 0607 van €250,= naar Bjorn Lem
6de prijs, lotnr. 1847 van €250,= naar Bianca Drenth

7de prijs, lotnr. 1143 van €100,= naar Denis Zuidema
8ste prijs, lotnr. 0190 van €100,= naar Verry van ’t Wout
9de prijs, lotnr. 1745 van €100,= naar Helma
10de prijs, lotnr. 0828 van €100,= naar Jim Beyl
11de prijs, lotnr. 0563 van €100,= naar Sandmann

Alle prijswinnaars kunnen contact opnemen met ‘chef’ Jubileumloterij Jos Roossien op 06- 13707006

De trekking kan je terugzien op de Facebookpagina van het Jubileum.


Komende zaterdag 23 mei is dan dé trekking van de Jubileumverloting. Met dank aan alle verkopers, vrijwilligers, leden, vrienden en de Jubileumcommissie is de missie bijna volbracht. ‘Er is veel werk verzet in de huidige periode, waarin het lastig bleek om alle administratie  zomaar even op het veld terug te ontvangen’, aldus een trotse ‘chef’ Jubileumverloting Jos Roossien.

Inmiddels is 92% van de loten verkocht, maar mocht jij onverhoopt nog geen lot hebben gekocht, maar wel voor €5,= nog kans maken op de mooie geldprijzen, neem dan ook z.s.m. contact op met Jos Roossien via de hotline 06-13707006.

Mocht je nog een boekje of loten onverkocht in je bezit hebben, zet dan ook nog even je beste beentje voor en ga voor de uitverkoop! Fijn om te weten dat een deel van (ook jouw) Jubileumfeest ten goede komt aan de club!


Inleveren Jubileumlot boekjes

Helaas zal ons groot 100- jarig Jubileumfeest én toernooi niet doorgaan dit jaar. Wat wél doorgaat is de verloting van de verkochte Jubileumloten met vele leuke prijzen!

Voor zover de boekjes met loten nog niet zijn verkocht, reken wij erop dat de €50,= per boekje uiterlijk op 10 mei a.s. wordt ingeleverd bij Jos Roossien óf bij de Phone House in Stadskanaal. Om ook hier een groot succes van te maken is het écht wel even van belang en het kost niet veel moeite.

Laten jij en ik samen hieraan gehoor geven en doe nog even je best om de mogelijk nog niet verkochte loten te verkopen bij vrienden, familie en/of buren!


Coronavirus en het Jubileum

Het Covid-19 virus houdt ons maatschappelijk en sportief leven langer in de greep dan voorzien en gehoopt.
Evenementen en geplande feesten zijn niet toegestaan tot 1 juni. Hiermee komt het geplande Jubileumfeest van 5/6 juni, en het Jubileumtoernooi van 20/21 juni, aardig dichtbij.

In afwachting op de ontwikkelingen en maatregelen vanuit de Overheid en de gevolgen hiervan, is besloten een definitief besluit te nemen over het wel of niet doorgaan, op 23 april. Vanaf die dag zou het voor de Jubileumcommissie nog goed mogelijk zijn de laatste puntjes op de i te zetten om er een ‘Onvergetelijk’ feest van te maken!


PROGRAMMA JUBILEUMWEEKEND 5/6 JUNI 2020

Op veler verzoek presenteren wij (met trots) hierbij graag het programma, zoals deze staat gepland in het Jubileumweekend. Een top programma, die voor jong- en oud met zorg is samengesteld.


Jubileum loten met verloting!

Per heden zijn er m.b.t. het Jubileumfeest lotenboekjes verspreid onder de leden vanaf JO17 t/m de senioren. Er is bewust gekozen om onze jongere leden hiermee niet te belasten, aangezien er al zoveel op hen afkomt de komende periode.

Een lot kost €5 en je maakt hiermee een grote kans op erg aantrekkelijke geldprijzen (zie foto)! Uiteraard zal hiervan ook een bijdrage gaan naar de Jubileumactiviteiten. De trekking is op zaterdag 23 mei 2020 en zal bekend gemaakt worden tijdens het Jubileumfeest van 6 juni a.s.

Voor de verkopers geldt dat de boekjes, én het geld tussen 6 en 19 april ingeleverd dienen te worden bij ‘Chef Jubileumloten’ Jos Roossien. Bij vragen is hij bereikbaar op 06- 13707006.


Prestigieus Jubileumtoernooi VOL!

Zoals bekend bestaat SC Stadskanaal dit jaar 100 jaar! Geweldig nieuws te kunnen melden dat alle poules van alle jeugdteams/ elftallen voor het komende Jubileumtoernooi VOL zijn voor zaterdag 20 en zondag 21 juni a.s! Dit zal inhouden dat wij in dit weekend 110 deelnemende teams mogen verwelkomen en er 440 wedstrijden gespeeld zullen gaan worden. En dit alles, naar verwachting, onder het oog van ruim 3.000 bezoekers/toeschouwers uit de Kanaalstreek en ruim daarbuiten. Het grootste Jeugdtoernooi van de Kanaalstreek wordt werkelijkheid!

Zaterdag 20 juni 2020:
09:00 – 12:30 uur JO8 t/m JO11 (1ste & 3de klasse)
13:00 – 16:30 uur JO11 (Hoofdklasse)- JO12- MO13
17:00 – 20:30 uur JO13- JO14

Zondag 21 juni 2020:
10:00- 13:30 uur JO15- JO17 (1ste klasse)
14:00- 17:30 uur JO17- JO19

Alle info over hét leukste en grootste jeugdtoernooi is nu te zien via de site van het Jubileumtoernooi SCS

Daarnaast zijn wij als organisatie nog op zoek naar een aantal sponsoren (alle bijdragen zijn welkom) met een ‘blauw hart’ om de dagen tot een succes te maken. Dit kan ook via bovenstaande link kenbaar gemaakt worden.

Wij wensen alle deelnemende teams alvast heel veel succes maar bovenal plezier en kijken uit naar jullie komst!

Toernooi-organisatie SC Stadskanaal
Jos van der Laan, René Becker en Hajo Bruins-Slot


Met dank aan Paul Abrahams, zaterdag 25 januari 2020, Kanaalstreek 

STADSKANAAL – Sportclub Stadskanaal bestaat 100 jaar.

Het eeuwfeest wordt op gepaste wijze gevierd met verschillende activiteiten zoals een jubileumweekend op 5 en 6 juni en een jeugdvoetbaltoernooi op 20 en 21 juni.

Het spits van het feestprogramma wordt afgebeten op donderdag 16 april. Dan houdt de jubilerende club namelijk een verenigingsavond in Theater Geert Teis. Onder het motto ‘Samen sterk’ houdt supermarktondernemer en internationaal topscheidsrechter Björn Kuipers uit Almelo een inspirerende lezing.

“De bijeenkomst is niet alleen voor de leden van Sportclub Stadskanaal, maar alle leden van sportverenigingen in de Kanaalstreek en regio zijn van harte welkom”, vertelt bestuurslid René Becker. “Van volleybal tot hockey, van atletiek tot tennis. En meer.

Met elkaar zijn we bezig om een sportief klimaat te creëren in de Kanaalstreek. Sporten is gezond en niet alleen omdat je er fit van wordt. Regelmatig sporten zorgt voor positieve veranderingen in het leven.”

Of de lezing daadwerkelijk gaat plaatsvinden is afhankelijk van de kaartverkoop, vervolgt Becker. “Een ticket kost 15 euro, wie twee kaarten bestelt, betaalt 25 euro. We hebben de indruk dat veel mensen nog geen kaartje hebben gekocht, omdat het nog lang geen april is.

Wat ze niet weten is dat we op 10 februari de knoop moeten doorhakken. Als dan nog geen 300 kaartjes zijn verkocht, dan gaat de lezing niet door. Dat zou jammer zijn, want het wordt namelijk een fantastische bijeenkomst.”

Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de mail samensterk@scstadskanaal.nl


Jubileumshirt!

Ter ere van het Jubileumjaar kan je als lid, donateur of supporter nu een ‘SC Stadskanaal-blauw’ shirt voordelig bestellen. Op de voorkant de logo’s van SC Stadskanaal en Sport 2000 De Jonge Sport en op de achterzijde (indien gewenst) het jubileumgetal 100!

Wil jij deze ook graag, loop dan zelf even binnen bij Sport 2000. De prijs is voor de juniormaten t/m 176 €24,99 en seniormaten vanaf maat S €29,99 inclusief.

Hierbij alvast de foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Even voorstellen..de Jubileumcommissie

Er gebeurt een heleboel in aanloop naar ons 100- jarige Jubileum, maar wie zijn nu toch die vrijwilligers die zich inzetten, geregeld in de nachtelijke uurtjes overleggen om er samen een ‘Onvergetelijk’ feest van te maken?

Hierbij een voorstelrondje:
Voor wat betreft het Jubileumweekend van 5 en 6 juni kan je voor mogelijke vragen terecht bij Lobke Ziengs, Gerben Orsel, Harry Spijker, Jos Roossien, Kevin Smits, Ria Nijgh, Richard Bult, Tijbo Ekamper, Wendie van Rein, Henriëtte Huizing en René Becker.

Gaat het over het Jubileumtoernooi van 20 en 21 juni, dan graag ‘aankloppen’ bij Jos van der Laan of René Becker.

Voor alle vragen kan je ook mailen naar jubileum@scstadskanaal.nl


Unieke Jubileum sjaal!

Hier is hij dan. Dé unieke SCS Jubileumsjaal! Ideaal voor de komende winterse dagen, als cadeautje (Sint, Kerst, verjaardag of zomaar) voor slechts €15,=. Wees er snel bij, de breinaalden zijn nog heet. Bestellen kan via sjaal100jaar@hotmail.com of opgave in de kantine.

Op dit moment zijn vrijwilligers druk bezig een tweede bestelling te breien/haken! Een deel van de verkoop komt ten goede aan de Jubileumcommissie.

 


100-jarige bestaan SC Stadskanaal in aantocht!

Het moge duidelijk zijn dat SC Stadskanaal in dit seizoen het 100-jarig Jubileum zal gaan vieren, en hier zijn we trots op! Mocht je dit even zijn  ‘vergeten’, dan wordt je hieraan bij een bezoek aan Sportpark Pagedal wel herinnerd.

3 Schitterende vlaggen (banners) sieren de entree en duiden erop dat het een bijzonder jaar zal gaan worden, met dank aan onze vrijwilligers en sponsoren. Laten we met zijn allen de schouders eronder zetten!

 

 

 

 

 


Jubileumlogo

Met trots presenteren wij hierbij het ‘Jubileumlogo’ van SC Stadskanaal, die vanaf het komende nieuwe seizoen overal te zien zal zijn.

Wij hopen dat alle leden, familieleden en supporters het komende seizoen met veel enthousiasme tegemoet zien. Samen kijken we uit om dit jubileum op grootse wijze met jullie te vieren in het weekend van 5 en 6 juni 2020!

Wij danken Publicom Stadskanaal voor het ontwerp.

 

 

 


SC Stadskanaal 100- JAAR! (5 juni 1920- 5 juni 2020)

Op deze pagina kan je alles te weten komen over de activiteiten en weetjes in aanloop naar ons Jubileum. Met medewerking van alle vrijwilligers, leden en andere mensen die de club een ‘blauw’ hart toedragen, zullen we er een ‘Onvergetelijk’ (sportief) feest van maken. Dit Jubileum gaan we namelijk maar één keer meemaken!


Onze partners