Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Kantinebezetting

Het moge duidelijk zijn dat een club als SC Stadskanaal niet zonder de inzet van vrijwilligers kan bestaan. Sta er even bij stil dat bij vele clubs in Nederland het lidmaatschap gepaard gaat met een aantal uren verplicht vrijwilligerswerk. Zonder deze inzet kan je zelfs geen lid meer worden.

Ook bij onze club zijn we voortdurend op zoek naar leuke en enthousiaste mensen (leden, ouders van of een ieder met een blauw/wit hart) die eens in de zoveel tijd 3 tot 4 uurtjes diverse werkzaamheden willen verrichten. Hierbij valt te denken aan het draaien van een bardienst (je staat niet alleen).

Met ingang van 01-09-2023 zullen de bardiensten per seizoen worden verdeeld onder alle leden (vanaf JO17) of ouders van leden (t/m JO15). Alle diensten worden met behulp van Inzetrooster.nl voor iedereen zichtbaar. Een ieder kan hier zelf eenvoudig mee werken/plannen.

Hoe wordt dit geregeld?

  • Eerst zullen de personen die zélf hebben aangegeven eens in de zoveel tijd een bardienst te willen draaien worden ingepland
  • Vervolgens worden alle openstaande diensten (max. 3 uren) verdeeld over alle teams/elftallen
    (t/m JO15 de ouders van, vanaf JO17 de leden zelf)
  • Leiders/trainers zullen de datums vroegtijdig communiceren in de teamApps
  • Alle teams leveren 2 personen per dienst, of vroegtijdig gecommuniceerd indien anders
  • Bijna alle weekenden van het seizoen zijn ingepland, maar bij wijzigingen in het speelschema, bijv. vanwege weersomstandigheden, kan het zijn dat de diensten niet nodig zijn. Hierover word je z.s.m. ingelicht door de kantinecommissie of iemand van de planning.
  • Mocht het niet lukken om binnen je team ouders voor een dienst te vinden, ruilen met een ander team mag! Wanneer er geruild wordt dan moet de planning hiervan op de hoogte gebracht worden via onderstaand mailadres.

Mocht je als lid/ouder/verzorger toch verhinderd zijn, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen.
Ook hiervan graag de kantinecommissie op de hoogte stellen.

Kortom, kan jij, net als de huidige collega vrijwilligers, best een paar uurtjes per seizoen vrijmaken, meld je dan aan via vrijwilliger@scstadskanaal.nl en we nemen contact met je op. We hopen ook jou te mogen verwelkomen in een leuke, enthousiaste groep toppers, waar respect en social contact de boventoon voeren. #watdoejijvoorjouwclub #respectvoorvrijwilligers

Kantinecommissie:
Pieter Spijker: 06- 53514161
Trijn Meijer: 06-10946979
De planning wordt verzorgd door Tonny Boon (06- 30101970) en René Becker (06- 12228738)

Onze partners