Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

SCS kleding

‘De 12e Man kledingpartners’

SC Stadskanaal hecht grote waarde aan een uniforme uitstraling, zodat we overal ‘langs de lijn’ herkenbaar zijn aan de hand van onze kleding. Dit geldt voor de trainers/ begeleiders, maar natuurlijk ook voor alle spelende leden.

Vol trots kunnen we melden dat we met ingang van het seizoen 2022/2023 een kledingpartnerschap zijn aangegaan met lokale/regionale ondernemers onder de naam ‘De 12e man‘. Hier zijn we als club erg blij mee. Uit ervaring weten we dat het erg lastig is gebleken een systeem te bedenken waarin de uniformiteit en uitstraling wordt gewaarborgd voor jaren. Met dank aan de inzichten van provinciale (amateur)voetbalclubs zijn we samen met de onderstaande bedrijven de samenwerking aangegaan voor de duur van minimaal 2 seizoenen.

⚽︎ Ieder spelend team/elftal krijgt een uniform wedstrijdtenue met shirt, broek en sokken voor de minimale duur van 2 (jeugd) en 4 (senioren) seizoenen. Dit tenue blijft bij het team/elftal.

⚽︎ Iedere spelend jeugdlid ontvangt een presentatiejack, broek en voetbaltas voor minstens 2 voetbalseizoenen. Voor de senioren geldt een periode van minimaal 4 seizoenen. Het pak en de tas dienen te worden gebruikt voor- en na de wedstrijden. Deze artikelen mogen worden gebruikt voor trainingsdoeleinden.
Voor leden die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport&Cultuur hebben we een regeling kunnen treffen (info bij bestuur). Het ter beschikking gestelde trainingspak en de voetbaltas mogen niet gebruikt worden voor andere niet-voetbal gerelateerde doeleinden.

⚽︎  Ieder spelend lid ontvangt een kledingovereenkomst. Hiermee geen wij aan dat we waardering uitspreken naar onze kledingpartners en akkoord te gaan met de gemaakte afspraken. Logisch toch?

Het speciaal ontworpen logo, met dank aan Mieters Stadskanaal en de uitingen van ‘De 12e man kledingpartners‘ zullen veelvuldig te zien zijn op het sportpark en in de kantine de komende jaren.

Wij willen


bedanken voor het vertrouwen en verwelkomen ook jullie graag op ons Sportpark!

Het is uiteraard mogelijk voor een speciale prijs een extra pak/tas of kleding aan te schaffen via onze leverancier Teamkleding.nl/ Erima. Voor leden die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport&Cultuur hebben we een regeling kunnen treffen (info bij bestuur).

Onze partners