Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Boy Nijgh Voetbalschool

Sinds 2009 heeft SC Stadskanaal een eigen voetbalschool. Destijds met veel enthousiasme en inzet opgericht door Patrick Roukema en niet lang daarna samen met Boy Nijgh uitgebouwd tot een uitstekend functionerende ‘school’ waar de jeugd van onze sportclub, en die van omliggende verenigingen, in grote getale graag gebruik van maakt. Het jeugdige fanatisme van Patrick samen met de ervaring en routine van Boy was een prima combinatie voor het welslagen en de continuïteit van de voetbalschool.

De voetbalschool start ieder nieuw seizoen rond september. Door de jaren heen is er veel veranderd. De trainers van het eerste uur zijn er niet meer. Patrick Roukema woont en werkt niet meer in de provincie en het overlijden van Boy Nijgh staat ons allen nog in het geheugen gegrift.
Natuurlijk wilden wij graag de voetbalschool voortzetten, en gelukkig vonden wij, inmiddels een aantal jaren terug, in Jordi Nijgh (de zoon van) en Edwin Heijne de juiste gekwalificeerde trainers om deze verantwoording op zich te nemen. Samen met een aantal enthousiaste collega’s ‘runnen’ zij anno nu deze vooruitstrevende voetbalschool.

Voortaan gaat onze eigen voetbalschool verder onder de naam: BOY NIJGH VOETBALSCHOOL

Door deze vernoeming, zullen niet alleen de kinderen nu, maar ook in de toekomst herinnert worden aan een man die heel veel voor de sportclub, en haar jeugd heeft betekent. In 2021 is de Boy Nijgh voetbalschool uitverkozen tot winnaar van de Provinciale Vrijwilligersprijs!

Aanmelden en alle info is ook te vinden op dé site van de Boy Nijgh Voetbalschool

Onze partners