Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Samen sterk

Het is van belang dat we onze leden en donateurs in contact brengen met onze zakelijke partners, die het ons mogelijk maken om op een leuke en prettige manier met elkaar en met ons te kunnen ‘meespelen’. Dit kan op verschillende manieren.

Zoek je bijvoorbeeld een leuke (bij)baan, een stageopdracht óf ben je gewoon benieuwd naar leuke acties, kijk dan naar de onderstaande verschillende mogelijkheden en neem gewoon contact met ze op. Succes en geef onze zakelijke partners ook het vertrouwen!
Eén plek om écht alles te regelen!

Een huis verkopen doe je niet zo vaak. Wat moet je regelen en hoe kun je dat het beste doen? Het doel van dit platform is om het verkopen van een huis zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken via een lokale-of regionoale makelaar bij u in de buurt, die de woningmarkt ook echt kent!

Maak gebruik van deze eenvoudige stappenplan waarmee je wordt geholpen wat je moet regelen bij de verkoop van jouw huis. Zo willen wij het oriënteren en het regelen zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. Wedden dat we er samen uitkomen? Je helpt hiermee jouw club ook financieel een beetje.


Vacatures:
AG Solar:
https://agsolar.nl

Velgsib Installatietechniek:
https://www.velgsib.nl/vacatures


Onze partners