Digitaal pasfoto voor 1 november 2017

Elk spelend lid moet voor 1 november 2017 een digitale pasfoto inleveren leeftijd vanaf 12 jaar en ouder.
Graag naam + geb-datum sturen naar info@scstadskanaal.nl
Met Vr Gr
Wessel Woortman
Wedstrijdsecretaris
Sc Stadskanaal

 

 

 

 

 

Trainingspakken voor de jeugdleden

De trainingspakken voor de jeugd voor zo ver nog in voorraad worden door Andre Bakker uitgedeeld of zijn al uitgedeeld. Er worden geen nieuwe trainingspakken meer door de Sc Stadskanaal aangeschaft die gratis beschikbaar worden gesteld!

Voor de teams die geen trainingspak (presentatiepak) meer hebben gekregen het volgende:

Voor teams die een trainingspak willen aanschaffen kunnen dit alleen bij onze kleding sponsoren Sport Inn Klok Sport voor de pupillen (JO8 t/m JO13), en bij Zuidema Sport Life Style voor de junioren (JO15 t/m JO19) en senioren, bestellen via onze kledingcommissie. Voor de jeugd kan dit bij Andre Bakker en daarboven bij Roelof Zondag.

Teams die zelf trainingspakken willen aanschaffen kan dus alleen via ons. Via andere leveranciers wordt niet toegestaan!!

Namens het bestuur van Sc Stadskanaal.
Roelof Zondag

Nieuwe versie Voetbal.nl app

De KNVB brengt komende week een nieuwe versie uit van de Voetbal.nl app. Vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. 

De nieuwe app biedt een persoonlijke benadering. Voor leden zal deze app dus veel meer bieden dan de vorige versie. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Belangrijk is dat je inlogt met het e-mailadres wat bekend is bij de club. Mocht je nog geen e-mailadres hebben doorgegeven, dit graag ook even zo spoedig mogelijk doen bij Wessel Woortman (info@scstadskanaal.nl). 

Trainers en Leiders: Wedstrijdzaken app

Vanaf komend seizoen kan er geen gebruik meer worden gemaakt van het Digitale Wedstrijdformulier via Sportlink. Deze wordt vervangen door het mobiele wedstrijd formulier. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je een officiële rol hebben bij een wedstrijd. Dit kan als wedstrijdsecretaris, speler, scheidsrechter, leider of trainer. 

Afhankelijk van de rol kun je dit formulier bekijken en aanpassen. Een leider of aanvoerder kan spelers toevoegen en wijzigen, evenals de wedstrijdsecretaris. Een scheidsrechter gebruikt de app voor de visuele controle en de kaarten en eindstand in te voeren aan het einde van de wedstrijd.

Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je de app downloaden en registreren met het e-mailadres wat bekend is bij de club. Na aanmelden moet je de gegevens in kunnen zien. Mocht blijken dat je niks ziet, kan het zijn dat je e-mailadres niet overeenkomt met het adres in Sportlink, of dat je nog niet als rol bij een team of wedstrijd. Mocht je hier tegenaan lopen, dit graag even melden bij wedstrijdsecretaris Wessel Woortman (info@scstadskanaal.nl).

Mocht je nog geen e-mailadres hebben doorgegeven, dit graag ook even zo spoedig mogelijk doen bij Wessel Woortman (info@scstadskanaal.nl). 

Nieuwe wedstrijdvormen pupillen

Vanaf het seizoen 2017/2018 start de KNVB met nieuwe wedstrijdvormen bij de pupillen. Deze wedstrijdvormen beginnen volgend seizoen bij de pupillen Onder 6 t/m Onder 9 jaar. Een seizoen later worden er ook nieuwe vormen doorgevoerd bij de pupillen Onder 10 t/m Onder 12. Dit betekent dat er voor de E en D pupillen volgend seizoen nog niks veranderd, maar voor de F-pupillen dus wel.

De KNVB adviseert voor onder 6 en onder 7 twee tegen twee en vier tegen vier. Hier komt geen competitievorm van. Wij als club gebruiken deze vormen alleen als trainingsvorm bij de trainingsavonden en bij de voetbalschool. Er komt dus geen aparte onder 6 en onder 7 team, maar de spelers zullen worden ingedeeld bij onder 8 die vanaf volgend seizoen 6 tegen 6 gaan spelen op een kwart veld. Naast deze verandering hieronder even een korte overzicht van de overige veranderingen:

  • Indribbelen ipv ingooi
  • Spelbegeleider ipv een scheidsrechter
  • Geen ranglijst

In deze flyer staan de veranderingen uitgelegd met enkele tekeningen erbij.

Voor meer informatie en de redenen waarom de KNVB deze veranderingen doorvoert heeft de KNVB een vragen en antwoorden pagina gemaakt:
http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/23190/nieuwe-wedstrijdvormen-pupillen-vragen-en-antwoorden

Hieronder twee filmpjes van de 4 tegen 4 en 6 tegen 6:

Emailadressen doorsturen

Willen alle spelende leden en leiders zo spoedig mogelijk hun mailadres door mailen.
naar info@scstadskanaal.nl.

Dit in verband met het mobiel Digitaal wedstrijdformulier voor het Seizoen 2017/2018.

Met Vr Gr
Wessel Woortman
Wedstrijdsecretaris
Sc Stadskanaal