Bestellen Retro Jubileumshirt SC Stadskanaal

       

Bestelformulier Retro SC Stadskanaal Jubileum wedstrijdshirt

Bestelformulier Retro SC Stadskanaal Jubileum wedstrijdshirt

Bestel hier jouw uniek blauw-wit retro (wedstrijd) shirt, inclusief rugnummer, voor slechts € 30,=. Het bedrukken van je naam achterop kost €5,= extra. Let op: advies is om één maatje groter te bestellen dan normaal. Een écht collectors-item waarin de spelers van Oud SC Stadskanaal tegen Lucky Ajax zullen aantreden op 4 juni a.s!

Het bedrukken van je naam achterop kost €5,= extra.
Let op: advies is om één maatje groter te bestellen dan normaal.

Gratis naar Theater Geert Teis!

Goed nieuws: op dinsdag 17 mei 2022 is in Stadskanaal de gratis theatervoorstelling over een positief sportklimaat ‘Dat schiet lekker op zo!’ te zien voor o.a. alle leden, ouders, trainers en leden van onze besturen.

Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken in de sport. En meer plezier voor iedereen bij de club. Daarover gaat de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ die op dinsdag 17 mei aanstaande te zien is.

Het belooft een leuke avond te worden, met een humoristische voorstelling over het effectief begeleiden van jeugdige sporters (omarmd door NOC*NSF).

 • De toegang is gratis
  Locatie: Theater Geert Teis (Geert Teisplein 2, Stadskanaal)
  Tijd: 19.30 tot 20.45 uur

Theater Geert Teis i.s.m. Welstad en Gemeente Stadskanaal #sportakkoord kan je met trainers, teamgenoten, ouders en opa/oma naar de voorstelling #datschietlekkeropzo Die weten toch altijd alles beter 🙂

Bestel nu je gratis tickets via www.datschietlekkeropzo.nl of scan de QR code.

Inleveren Jubileumloten (voor de verkopers)

Vriendelijke oproep om de lotenboekjes (leeg) op korte termijn in te leveren!

Eindelijk, we maken ons op voor een groots (uitgesteld) te vieren Jubileum. We hopen dat een ieder er écht naar uit kijkt om het samen te vieren!
Zoals op de aparte pagina kop ‘Jubileum’ op de site valt te lezen starten we op vrijdag 3 juni met een receptie (voor genodigden) en zal er voor iedereen iets georganiseerd worden op zaterdag 4 juni, dat zich voornamelijk zal afspelen rondom de te plaatsen feesttent op veld 3.  In het weekend van 18 en 19 juni spelen dan alle leden mee in het lokaal en regionaal Jubileumtoernooi.

In aanloop naar alle te organiseren activiteiten zal er ook nu weer een Jubileumloterij plaatsvonden, met kans op een elftal mooie (geld) prijzen. De hoofdprijs is zelfs € 1000,=! Naast deze prijzen zal de opbrengst gebruikt worden om de kosten te dekken voor de gehele organisatie.

Prijs? 1 lot voor € 5,=
Hoe? Trekking loterij op woensdag 1 juni,bekendmaking op za. 4 juni 2022 in de feesttent
Verkooppunten? Alle (oudere) leden vanaf JO17-1, Jos Roossien en achter de bar in de kantine

Boekje vol? Voor de verkopers geldt dat volle boekjes (met geld) kunnen worden ingeleverd bij Jos Roossien (06- 1370 7006), achter de bar in een gesloten envelop.

Kortom: steun je club, de organisatie en uiteraard jezelf door de loten te kopen!

Keepers JO17 gezocht

SC Stadskanaal zoekt keepers voor JO17

Voor onze groeiende jeugdafdeling zijn wij op zoek naar keepers in onze JO17 categorie. Ben jij geboren in 2006 of 2007 en lijkt het je leuk om bij een gezellige, sportieve en ambitieuze club onder de lat te staan én aparte keeperstraining te krijgen?

Meld je dan aan via hjo@scstadskanaal.nl en wij nemen contact met je op! #welkombijscstadskanaal

Tickets Jubileumfeest!

Vanaf nu zijn de lijnen geopend om in de voorverkoop kaarten te bemachtigen voor het (nu al) legendarische Jubileumfeest! Bestellen kan door op het plaatje te klikken. De tickets zullen vervolgens per mail worden toegestuurd.


De kaarten voor het Jubileumfeest in de feesttent op 4 juni 2022 zijn gratis te bestellen voor:

 • alle leden
 • oud-leden
 • ere-leden
 • donateurs
 • vrijwilligers
 • genodigden

Vanaf 20:00 uur is er plaats voor ca. 750 enthousiaste blauw-witters, vol=vol!

 

 

 

 


De kaarten voor de topwedstrijd Lucky Ajax- Oud-SC Stadskanaal op 4 juni 2022 zijn in de voorverkoop:

 • gratis voor ere-leden, kinderen t/m 12 jaar en kinderen die ’s morgens meedoen aan de Procamp voetbalclinic
 • € 5,= voor leden
 • € 10,= voor niet-leden

Zakelijke partners van SC Stadskanaal hoeven geen kaarten te bestellen, die ontvangen ze via de club

Voor, tijdens- en na de wedstrijd zal alleen de feesttent geopend zijn.

 

 

 

 

 

Mocht het bestellen niet lukken, neem dan even contact op met Jos Roossien via 06-13707006

Opbrengst Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2022

De afgelopen maanden konden klanten van de Poiesz Stadskanaal verkregen munten sparen voor ‘hun’ favoriete vereniging. Inmiddels is de actie voor 2022 beëindigd en kunnen we ons met SC Stadskanaal op maarliefst een totaalopbrengst van € 1.296,= verheugen.

Grote klasse en dank voor een ieder die hierin heeft bijdragen! #poieszclubactie Het bedrag zal volledig ten goede komen aan de Jeugd!

(verplichte) Inschrijving Jubileum Jeugdclinic

Ben jij bij het voetbalfeest van het jaar?

Doelpunten maken, tegenstanders op het verkeerde been zetten of een geweldige tackle. Dit alles kun je op zaterdag 4 juni 2022 laten zien op een uitverkocht sportpark aan al je fans.

Vanaf het begin tot het eind is het een waar voetbalfeest. De dag zit vol verrassingen en er is geen tijd voor verveling. Zorg dat je erbij bent, want één ding is zeker; deze dag ga jij je nog lang herinneren.

Wie mogen meedoen?
Alle deelnemers aan de Boy Nijgh voetbalschool en jongens en meisjes die in een van onze jeugdteams spelen (t/m JO15).
Van alle spelers t/m JO15 is deelname (net als bij een wedstrijd) niet vrijblijvend. Opgave nodig ivm maat Jubileumshirt.

Wat krijg je?

 • Een geweldige voetbaldag
 • Jubileumshirt met een unieke verrassing
 • Tussendoortjes, lunch en drinken
 • Spectaculaire openingsceremonie
 • Gratis toegang voor de wedstrijd Oud SC Stadskanaal vs Lucky Ajax (aanvang: 14.30 uur)
 • En…een gratis ticket voor het optreden van de Dikdakkers (aanvang: 16.30 uur)

De organisatie is in handen van ProCamp (www.procamp.nl) en de Boy Nijgh Voetbalschool (www.boynijghvoetbalschool.nl)

De VoorzieningenWijzer voor iedereen

Bij SC Stadskanaal vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te spelen, ook als iemand wat minder geld te besteden heeft. In de gemeente Stadskanaal werkt Welstad met De VoorzieningenWijzer. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld snel zien op welke regelingen of toeslagen jij allemaal recht hebt. Wil je gratis hulp bij het aanvragen? Ook daar helpt Welstad graag bij.

Meer informatie en aanmelden voor een gesprek met Welstad kan gemakkelijk via www.datgeldtvoormij.nl/stadskanaal

Resultaat voor jou als deelnemer:

 • Gemiddeld € 500 meer te besteden per jaar
 • Financiële basis op orde en dus minder risico op schulden
 • Ruimte en rust in het hoofd om mee te blijven doen

 

Zorgpartners SC Stadskanaal

Waar gesport wordt, liggen blessures op de loer. Dat is uiteraard vervelend, maar zijn vaak goed te voorkomen, behandelen en te genezen.

Omdat wij hopen dat alle leden weer snel sportief bezig kunnen zijn, zijn we een bijzondere samenwerking aangegaan met Fysiotherapie Musselkanaal en Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal. Dit betekent dat Fysiotherapie Musselkanaal en Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal gaan zorgen voor de blessure preventie en behandeling waar nodig.

Alle leden (spelers, donateurs, ereleden en sponsors) van de vereniging worden voor het behandelen van kwetsuren, blessures en andere fysiotherapeutische behandelingen alleen via onze clubverzorger Cor Jongeling doorverwezen naar onze zorgpartner, afhankelijk van de wens/klacht. Cor is bijna dagelijks op het Sportpark aanwezig.

Deze samenwerking biedt als voordeel voor leden van onze vereniging het kunnen aanbieden van:

 • Screening bij klachten voor ieder lid (na doorverwijzing door clubverzorger). Vergoeding door zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent boven de 18 jaar, beneden de 18 jaar valt het onder de basis verzekering.
 • Géén wachtrij/ binnen 24-uur (van maandag tot en met vrijdag) een therapeutische telefonisch advies, waardoor kans op spoedig herstel wordt bevorderd.
 • Snelle doorverwijzing naar specialist(en), indien van toepassing
 • Periodiek overleg tussen clubverzorger en behandelend therapeut bij toestemming van de patiënt die onder behandeling is.
 • Revalidatietraining op locatie
 • ‘Voetbalkeuring’ health check voor advies op maat. Inhoud: vetpercentage, bloeddruk, cholesterolcheck, suikergehalte en motorische voetbaltest (o.a. knie/enkelstabiliteit).

Even voorstellen…

Fysiotherapie Musselkanaal is een allround praktijk voor fysiotherapie op meerdere locaties, met een aanbod van uiteenlopende soorten therapie voor verschillende klachten. Tevens hebben wij in onze praktijk professionele apparatuur beschikbaar voor echografie en werken ze samen met een diëtiste en een podotherapeut. 

U kunt op alle locaties van Fysiotherapie Musselkanaal terecht voor hoog specialistische fysiotherapie. Wanneer dat gewenst en noodzakelijk is krijgt u de mogelijkheid van behandeling aan huis. Meer info op https://fysiotherapiemusselkanaal.nl

 

Bij Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal werken 15 mensen die allemaal passie voor hun werk hebben en zich volledig inzetten voor de patiënt. De fysiotherapeuten zijn altijd op zoek naar de beste en nieuwste behandelmethodes zoals dry needling van trigger points of echografie in combinatie met hun specialistische behandelmethodes.

De praktijk heeft verschillende specialisaties onder één dak gebracht zoals bekken-, psychosomatische-, kinderfysio-, oedeem- en manueeltherapie, geriatriefysiotherapie en oefentherapie Mensendieck. Fysiotherapie Mantinghcentrum is  aangesloten bij het landelijk werkend netwerk Fys’Optima en bij diverse netwerken. Meer info op https://fms-fysiotherapie.nl

SC Stadskanaal wil meer zijn dan een voetbalclub alleen. Met deze unieke samenwerking hopen we een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en gezondheid van onze leden, die na een kwetsuur erbij gebaat zijn spoedig de voetbalsport weer te kunnen hervatten.

Het ‘vangnet’ van de SC


Met dank aan de onderhoudsploeg en Gemeente Stadskanaal zijn, na jaren, de velden 2 en 3 volledig voorzien van nieuwe zwarte vangnetten achter de doelen. Laten we er weer zuinig op zijn voor de komende jaren! Op naar een prachtige zomer en #jubileumtoernooi

Nieuwe materialen compleet

Deze week zijn alle bestelde materialen binnen gekomen. Met dank aan onze zakelijke partners en de spaaracties kan de Jeugd weer volop aan de bak met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Naast de bijgevoegde doeltjes zijn we erg blij met:
– agility stokken
– speed ladders
– trainingshordes
– weerstandsgordels
– vrije trappen wagen met poppen
– Flick Urban rebounder
– markeringshoeden
– powergordel keepertraining

Laten we er samen voor zorgen dat we zuinig zijn op deze trainingsmaterialen. Veel plezier ermee iedereen!

Mini-pupillenvoetbal

KOM ERBIJ!

Met ingang van heden zijn we gestart met mini-pupillen voetbal. Hierbij kan je (samen met je vriend/vriendinnetje) gratis komen kennismaken met voetbal! Ben jij 4 t/m 7 jaar en lijkt het je erg leuk? Dat vinden wij namelijk ook, dus wees van harte welkom!

Opgave via hjo@scstadskanaal.nl, van 09:15-10:00uur.

Zaterdagen:
12 februari, 19 februari, 26 februari
5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart
2 april, 9 april, 16 april, 23 april en 30 april

Tot gauw!

JO13-1 kampioen!

Op zaterdag 12 februari jl. heeft JO 13-1, na de overwinning op v.v. Drenthina, de eerste sportieve titel in de wacht weten te slepen van dit seizoen. Nadat het team o.l.v. de bezielende leiding van trainer Theo Gennissen, assistent trainer Chris Veltman en Harold Zijlstra de week ervoor al afrekenden met directe concurrent Achilles 1894, kon het kampioenschap hen niet meer ontlopen.

Wij feliciteren iedereen met het behaalde resultaat en wensen ze nog een sportief resterend seizoen.

Klaverjascompetitie

Zoals een ieder wel zal kunnen begrijpen is het met de huidige regels nog niet mogelijk de klaverjascompetitie te hervatten.

Zodra dit wel weer is toegestaan zullen we dat op onze social media en site vermelden.

We kijken uit naar dit moment en zien iedereen graag in goede gezondheid weer verschijnen.

Held van de maand februari

Corona regels SC Stadskanaal

Goed nieuws voor iedereen dat we weer binnen en buiten mogen sporten tussen 05:00-22:00uur. Maar ook publiek bij wedstrijden en trainingen is toegestaan. Er gelden voorwaarden, hieronder even op een rijtje gezet: 

 • Een coronatoegangsbewijs is verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen zoals in de kantine, kleedkamers of toiletten.
 • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
 • Onze kantine mag weer open tot 22.00 uur
 • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
 • Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
 • Houd u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
 • Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.

Een coronatoegangsbewijs is verplicht:

 • voor sporters van >18 jaar die gebruikmaken van faciliteiten zoals de kantine, kleedkamers en toiletten.

Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor:

 • vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op onze sportlocatie. Dit betekent dat zowel betaalde als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. 

Kantine

 • Afhalen mogelijk zonder CTB met mondkapje (vanaf 13 jaar)
 • Het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs bij binnenkomst voor mensen van 18 jaar en ouder.
 • Bij het verblijven in de kantine heeft een ieder een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen de kantine

  We gaan ervan uit dat een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt in het nakomen van de regels om samen door deze fase heen te komen.

Jordi Nijgh verlengt contract

Met volle tevredenheid kunnen wij berichten dat met de spelersgroep en het bestuur is overeengekomen het contract met Jordi Nijgh, hoofdtrainer van de 1e selectie en technische staf te verlengen. Dit houdt in dat we uitkijken naar een ‘normaal’ seizoen 2022-2023 met de ‘bekende’ gezichten.

Ook zijn assistent-trainer Jochen van Sleen, leider Henk Bos, clubverzorger Cor Jongeling en assistent scheidsrechter Marco Bloemsma hebben aangegeven in dezelfde samenstelling door te willen gaan.

2e selectie
Trainer van de 2e selectie Kevin Smits en leider Michel Mulder hebben ook aangegeven in het nieuwe seizoen betrokken te willen blijven bij de opleiding/club, al is nog niet zeker of dit bij de Senioren zal zijn.

Hoofd Keepersopleiding
Ook hoofd van de keepersopleiding Patrick Pieterman heeft aangegeven tevreden te zijn over de samenwerking en gaat zeker nog een seizoen verder.

Als club bedanken we alle bovengenoemde personen voor het vertrouwen in het volgende seizoen en wensen ze veel succes bij de 2e helft van dit seizoen.

Het JCT team zal eind februari ook alle trainers in de Jeugd hebben gesproken over het nieuwe seizoen.