Kevin Smits trainer 2de selectie 2021-2022

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 is Kevin Smits benoemd als trainer van de 2de selectie. Kevin, een ook erg gewaardeerde verschijning op ons sportpark, heeft zich jarenlang met veel passie en inzet ontfermd over de JO19-1 selectie. Hierdoor heeft hij een aardige bijdrage geleverd aan de doorstroming van juniorenspelers naar de seniorenelftallen.

Kevin zal in zijn nieuwe functie dichter bij de technische staf van de 1ste selectie komen te staan en spelers begeleiden in hun ontwikkeling naar een mogelijke vervolgstap naar de hoofdmacht. Ook is hij nauw betrokken bij de JO23 selectie.

We wensen Kevin veel plezier en succes in het nieuwe seizoen met alle talenten! #clubliefde #samenscs

Damesteam zoekt versterking!

Graag doen wij, leuke enthousiaste dames een oproep,  aan alle leuke gezellige dames om samen met ons een erg leuk nieuw seizoen te starten!
Lijkt het jou ook leuk om (weer) te gaan voetballen, train dan gewoon op maandag maan-en/of woensdagen van 20-21:15u eens een aantal keren (gratis) mee! #damesvoetbal
 
Kom op dames, tot gauw! We leggen de ‘blauwe’ loper voor je uit! (klik op plaatje)

Amy Takens traint met Sari van Veenendaal

Amy (10) mocht trainen met Sari van Veenendaal: ‘Wel een beetje spannend’

 

‘Het was wel een beetje spannend’, zo vertelde Amy. Ook omdat de training voor Zappsport gefilmd werd, er komt namelijk nog flink wat kijken bij zo’n training voor tv. Amy: ‘Eerst kregen we een uitleg van de cameraploeg, daarna gingen we enkele opnames maken en uiteindelijk kwam Sari daar ook bij.’

PSV

De training vond plaats op het trainingsveld van PSV in Eindhoven. Keepster van Veenendaal gaf Amy en nog twee jeugdkeepsters tips en hielp ze met oefeningen om nog beter te kunnen keepen. Achteraf konden de beginnende voetbalsters nog even gezellig met hun grote idool kletsen en vragen stellen. ‘Dat was wel een beetje raar’, zo zegt Amy. ‘Het is toch wel iemand die best beroemd is en daar sta je dan ineens mee te praten.’ De gehele aflevering van Zappsport is hier terug te zien.

Trots

‘Ze heeft het allemaal zelf voor elkaar gekregen door te schrijven naar Zappsport’, zo verteld vader Frank vol trots. ‘Het was natuurlijk wel een flink stuk rijden naar Eindhoven, maar dat heb je er graag voor over. Ze doet het zo goed.’ Ook SC Stadskanaal is enorm trots op hun jonge pupil: ‘Amy is vier jaar lid van onze club en traint hard om zichzelf constant te verbeteren.’

De nieuwe van Veenendaal?

Amy traint ondertussen hard door om nog beter te worden. En of ze ooit net zoals haar idool onder de lat bij het Nederlands elftal staat?: ‘Dat is wel iets wat ik heel graag wil.’
(met dank aan Hielke Bosch/RTV1)

 

Stoffer Bakker geeft de keeperhandschoenen door

Voor het nieuwe seizoen 2021/2022 heeft Stoffer Bakker aangegeven dat hij als (Hoofd) keepertrainer ermee stopt. Jarenlang, bijna dagelijks, heeft hij door weer- en wind zich met veel enthousiasme erg verdienstelijk ingezet om de opleiding van onze (Jeugd) keepers te begeleiden en coördineren. Met zijn vaardigheden en positieve instelling zijn, mede door hem, vele talentvolle keepers doorgestroomd binnen de vereniging. Ook was Stoffer betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse keepersdag op ons park.

Wij respecteren zijn besluit maar vinden het erg jammer uiteraard. Stoffer zal meer tijd gaan doorbrengen met zijn gezin en aan zijn andere passie fotografie. Natuurlijk zal Stoffer nog regelmatig op ons sportpark vertoeven als supporter en hopen we nog terug te kunnen vallen op zijn kennis.

Vanaf het nieuwe seizoen zal Stoffer de keeperhandschoenen spreekwoordelijk doorgeven aan Patrick Pieterman. Patrick (23), die momenteel ook keepertraining geeft in Gasselternijveen, zal  verantwoordelijk zijn voor de gehele keepersopleiding. Zelf heeft hij in zijn jeugdjaren ook bij SC Stadskanaal gespeeld.

Wij heten Patrick welkom bij onze club en zullen voor Stoffer een moment kiezen om hem te bedanken voor zijn grote sportieve inzet en bijdrage. Mede dankzij Stoffer beschikt onze club over een groep talentvolle (jeugd) keepers.

Indelingen RegioCup (Jeugd)


Yes! Waar we al tijden naar verlangen, is het spelen van wedstrijden. Om de reisafstanden zo goed als mogelijk te beperken zijn er Regio poultjes gemaakt en kunnen we weer voetballen!

De KNVB vindt (en en wij natuurlijk ook) het belangrijk dat alle spelers dit seizoen, zodra de coronamaatregelen dit toelaten, weer kunnen doen wat we het liefste willen. Vandaar dat er vanaf 24 april a.s. gestart wordt met de zgn. KNVB RegioCup. De startdatum is afhankelijk van de poule indeling, maar eindigt in het weekend van 26/27 juni.

Op onderstaand overzicht (klik op de foto) kan je zien in welke poule alle Jeugdteams zijn ingedeeld. Meer info over de RegioCup is ook te lezen op https://www.knvb.nl/regiocup

Succesvolle start Boy Nijgh Voetbalschool

Op zondag 21 maart jl. is, onder de bezielende leiding van vele gekwalificeerde trainers, de nieuwe reeks van de Boy Nijgh Voetbalschool weer begonnen. En hoe!

Maarliefst 50 kinderen hebben met veel plezier (gratis) deelgenomen aan een leerzame ochtendtraining. Opvallend was dat er vele nieuwe gezichten te bewonderen waren op Sportpark Pagedal. We kijken terug op een succesvolle start van de voorjaarstrainingen, waarin alle kinderen (wel of geen lid) zich gratis kunnen opgeven. Voor meer info kijk op de site onder kopje ‘Boy Nijgh voetbalschool’.

Uitstel van Jubileumfeest!

Beste leden, donateurs, sportvrienden en iedereen met het blauw-witte hart,

In een roerige tijd, waarin het voor ons als club niet mogelijk is een groot feest te vieren m.b.t. het Covid-19 virus, hebben wij helaas wederom, na alle voorbereidingen en inspanningen, moeten besluiten dat de activiteiten rondom ons 100- jarig Jubileumtoernooi helaas ook dit jaar geen doorgang zullen vinden. Dit geldt dus voor het geplande Jubileumweekend van 4/5 juni, als het Jubileumtoernooi in het weekend van 19/20 juni 2021.

Uiteraard gaan we het geplande programma (dubbel en dwars) inhalen zodra er zicht is op een positief vooruitzicht.

     en verder?

  • Alle toegezegde gelden en afspraken met sponsoren/donateurs met betrekking tot het Jubileum zullen worden ‘bevroren’. Wanneer er een nieuwe datum bekend is, zullen wij uiteraard weer contact met hen opnemen.
  • Zodra er een nieuwe datum is voor het geplande Jubileumtoernooi zullen de contactpersonen van de 110 deelnemende teams/verenigingen weer worden benaderd.

Bij vragen of onduidelijkheden stuur dan gerust een mail naar jubileum@scstadskanaal.nl
Blijf gezond en pas goed op elkaar. Samen komen we hier sterker uit!

Met sportieve groet,
Jubileumcommissie en Bestuur SC Stadskanaal

Resultaat Poiesz Jeugdspaaractie

Inmiddels is de Poiesz Sponsoractie weer ten einde en kunnen wij ons verheugen op een prachtige bijdrage aan de Jeugd van maarliefst €1.317,=!
Hiervoor bedanken we alle leden, donateurs en fans die de afgelopen weken hun bijdrage hebben geleverd.
 
Bij het boodschappen doen bij de Poiesz vestiging in Stadskanaal ontvingen klanten munten, die massaal aan SC Stadskanaal zijn geschonken. Dit leverde een mooi resultaat op, die aan de voorzitter van de Jeugdcommissie (foto) is overhandigd. Het bedrag zal worden besteed aan materialen ten gunste van de Jeugd uiteraard.

‘Schoon Stadskanaal’ treft doel!

Aftrap ‘Schoon Stadskanaal’ treft doel!

Zaterdagmorgen 16 en 23 januari hebben in totaal ca. 80 jeugleden van JO12 t/m JO15 zich ingezet om Stadskanaal schoner te maken. Ook spelers van JO19 hebben geholpen in de begeleiding. Hiervoor zijn ze in kleine groepjes een aantal wijken in gegaan, uiteraard binnen de geldende regels. Wethouder Borgesius gaf op 16 januari jl. het ‘startschot’ voor deze unieke actie.

Oproep tot actie

“Tijdens het hardlopen viel het mij steeds op dat er ontzettend veel blikjes, flesjes, mondkapjes en ander zwerfafval langs de wegen ligt. een doorn in mijn oog”, aldus initiatiefneemster Marloes Becker. Ze hoefde dan ook niet lang na te denken om aan de oproep van de Gemeente gehoor te geven en zocht ook contact met SC Stadskanaal.
 

Samenwerking loont

Een mooie samenwerking tussen de Gemeente en de club die goed uitpakt. Aan de ene kant draagt SC Stadskanaal een steentje bij aan een schonere leefomgeving wat goed is voor het milieu, aan de andere kant helpt de Gemeente de club financieel. Ook SC Stadskanaal heeft het niet gemakkelijk. Alle vaste lasten gaan gewoon door, terwijl de kantine gesloten is. Momenteel worden er nagenoeg geen wedstrijden gespeeld bij de club en heeft het daarom een beroep op de jeugdleden gedaan.
 
“Ook mijn eigen zoon is met prikker en vuilniszak de wijk ingaan. Tevens goed voor ieders besef dat je niet achteloos je afval dumpt op straat. Dat kan toch écht niet meer,” aldus een tevreden Marloes.
 
Voor de actie stelde de Gemeente prikstokken, afvalzakken en speciale ringen voor afvalzakken beschikbaar. Ook zorde de gemeente voor het ophalen van de volle afvalzakken.
 

Wat doe jij vrijwillig?

Samen zijn we SC Stadskanaal, een club van en voor iedereen!

Zolang deze bijzondere periode nog even aanhoudt, zijn vrijwilligers druk bezig om ‘achterstallige’ klusjes te realiseren, zodat we, zodra het weer kan, fris aan de start mogen staan.
Vrijwilligers die met een paar uurtjes werk een nog mooiere club proberen te maken. Elk lid, donateur, familielid, sponsor of fan van SC Stadskanaal heeft zo zijn eigen reden om lid te zijn van onze club, maar allemaal met hetzelfde doel. Het creëren van een fijne sportomgeving waarin voetballen de basis is en echt iedereen zich thuis voelt.

Bij deze willen wij je vragen te helpen deze doelstelling te behouden door eenmalig te helpen bij één van deze klusjes. Denk eens na wat jij zou kunnen doen. Zoveel moeite is het toch niet om een halve dag op te offeren uit liefde voor je club? Hierbij valt te denken aan verfwerkzaamheden, installatiewerk en veldonderhoud. Sta er eens even bij stil, maar zonder jouw hulp gaat het niet vanzelf… 

Meld je gewoon aan via samensterk@scstadskanaal.nl en we nemen vrijblijvend contact met jou op! 

SC Stadskanaal trainingspak

SC Stadskanaal kleding voor alle jeugdleden

Als SC Stadskanaal zouden wij graag een uniforme uitstraling naar ‘buiten’ willen uitstralen, zodat we overal ‘langs de lijn’ herkenbaar zijn aan de hand van onze kleding. Dit geldt voor de trainers/ begeleiders, maar natuurlijk ook voor alle spelende leden. 

Met de ervaring van de afgelopen jaren hopen we dit gezamenlijk op de volgende manier te realiseren.

In goed overleg met onze kledingsponsor én Multibouw Stadskanaal B.V. hebben wij ook vanaf het seizoen 2020/2021 weer een mooie ledenprijs kunnen afspreken (goede prijs/kwaliteitverhouding) voor een uniform Erima (Liga 2.0) trainingspak.

Dit trainingspak is alleen bij ‘De Jonge Sport 2000’ Stadskanaal te bestellen voor €25,= (t/m JO13 maat 164). Het zelf bij deze sponsor te bestellen pak is dan ook jouw eigendom. Voorwaarde is wel natuurlijk dat de logo’s van Multibouw en SC Stadskanaal op dit pak komen (prijs zonder logo Multibouw is €45,=).
Voor de maten vanaf S zal de prijs €32,50 zijn met logo’s (€52,50 zonder logo Multibouw).

Enige voorwaarde van het aan te schaffen trainingspak is dat deze op wedstrijddagen in ieder geval wordt aangetrokken! De keuze om er wekelijks ook in te trainen is vanzelfsprekend je eigen keus.

Door dit gezamenlijk te doen, is dit een voordelig aanbod en wordt het bestellen via andere leveranciers niet toegestaan.

Voor de aanschaf van overige kleding, zoals schoenen, sokken, broekje, scheenbeschermers en een SC sporttas ontvang je als lid 10% korting!
                                                       

Het geboortemaand-effect

Het geboortemaandeffect klinkt bij vele clubs waarschijnlijk bekend in de oren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de hoogste teams uit het amateur- én profvoetbal hoofdzakelijk bestaan uit spelers die in de eerste twee kwartalen van het jaar zijn geboren. Eén van de oorzaken is dat spelers vaak opvallen vanwege hun kracht, snelheid en daarmee hun bijdrage of rendement in de wedstrijden van nu. Dit is logisch aangezien hun fysieke ontwikkeling vaak ook maanden vooruit kan lopen. Een andere oorzaak is bijvoorbeeld de voetballeeftijd van kinderen, dat anders dan de kalenderleeftijd aanduidt aan hoe lang kinderen al voetballen. Uiteindelijk zorgt de fysieke ontwikkeling er vaak voor dat de spelers uit de laatste twee kwartalen van het jaar minder de kans krijgen om bij de hogere teams aan te sluiten, waardoor er geen sprake is van gelijke kansen.

Bij SC Stadskanaal proberen wij de kinderen gelijke kansen te bieden. Waar het voorheen normaal was om de meest opvallende spelers (fysiek sterk, snel, explosief) in de selectieteams te plaatsen, proberen wij nu meer naar de potentie van de speler te kijken. In de praktijk betekent dit dat we steeds meer spelers in onze selectieteams hebben die in de laatste 2 kwartalen van het jaar zijn geboren, of zelfs een jaar jonger zijn dan de teamgenoten.

Het gevolg is dat onze selectieteams zo nu en dan tegen behoorlijke nederlagen oplopen. Echter, wij zijn van mening dat we de juiste weg zijn ingeslagen en op de langere termijn de vruchten zullen plukken. Wanneer iemand 8 jaar en 11 maanden is zal hij/zij waarschijnlijk beter presteren dan zijn of haar teamgenoot van 8 jaar en 0 maanden. Simpelweg omdat 11 maanden verschil, met name op die leeftijd, zorgt voor enorme verschillen in kracht, snelheid en dus in kwaliteit. Echter, het zegt niets over talent.

Daarom proberen wij bij Sc Stadskanaal hier nadrukkelijk naar te kijken. Natuurlijk blijft het lastig om op jonge leeftijd talent te herkennen, maar daarom proberen we langzaam toe te werken naar gelijke kansen voor ieder kind.

Als voorbeeld: onze JO15-1 bestaat uit 3 spelers uit 2006 ( laatste 2 kwartalen) , 10 jongens uit 2007 ( 5 eerste helft van het jaar en 5 tweede helft van het jaar) en zelfs een speler uit 2008 ( 3de kwartaal!) Onlangs speelde onze JO15-1 tegen een tegenstander die de wedstrijd startte met met 8 spelers uit 2006. Gevolg: een kansloze nederlaag. Toch denken wij dat we op termijn succes zullen ervaren door deze ingeslagen weg.

Immers, talent komt altijd bovendrijven, mits talent de kans krijgt! Bij SC Stadskanaal krijgt iedereen deze kans!

JCT SC Stadskanaal

Erkend Leerbedrijf

Met gepaste trots kan SC Stadskanaal, voorafgaande aan het nieuwe seizoen, stageplaatsen bieden aan studenten/ studentes die voor een sportopleiding hebben gekozen. We zijn namelijk officieel erkend als leerbedrijf!
Wil JIJ stage lopen bij de leukste club van de Kanaalstreek, en hiermee een goede basis vormen voor een breed vervolgtraject?
Je zult de praktische kant van je opleiding in een inspirerende omgeving ontvangen van ervaren en gediplomeerde trainers.

 

Het gaat om de volgende opleidingen:
– Coördinator sportinstructie, training en coaching (niveau 4)
– Sport- en bewegingsleider (niveau 3)
– Medewerker sport en recreatie (niveau 2)

Nog steeds enthousiast en meer info ontvangen? Dat kan door een mail te sturen naar hjo@scstadskanaal.nl.
Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Jeugd Sport Fonds aanvraag

Te weinig geld om de contributie te betalen?

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. Je vindt de contactgegevens van het fonds bij ons in de buurt op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Let op: voor elk jaar moet een nieuwe aanvraag ingediend worden. Heb je afgelopen jaar gebruik gemaakt van dit fonds en je wilt dit komend seizoen weer doen, meld je dan opnieuw aan.

Welkom bij SC Stadskanaal!

Lang genoeg thuis gezeten of toe aan wat beweging met leeftijdsgenoten? Heb jij ook zin om een frisse start te maken in een nieuw voetbalseizoen? Dan ben jij van harte welkom in een Jeugdteam of seniorenelftal bij SC Stadskanaal!

Voor de jongste generatie is een plek om op een speelse manier in aanraking te komen met voetballen. Ook als je graag op een ander niveau wilt gaan spelen of gaat verhuizen naar (omgeving) Stadskanaal dan zul je je gauw welkom voelen bij onze club. Een club waar ieders mening telt, een open sportcultuur heerst en iedereen bijdraagt aan het clubgevoel!

Weet je het nog niet helemaal zeker, dan kan je t/m 19 juni a.s. alvast meetrainen bij de voorlopige indelingen voor het seizoen 2020-2021. Alle trainingen zullen worden geleid door enthousiaste en gekwalificeerde trainers.

SC Stadskanaal is een grote voetbalvereniging, spelend in de kleuren blauw/wit, gelegen in een bosrijke omgeving in de Kanaalstreek, met een rijke clubhistorie sinds de oprichting in 1920. Met bijna 600 leden en 29 teams zijn wij een ambitieuze vereniging die tevens een sociale functie wil bekleden voor jong en oud, heren en dames, voor zowel prestatieve als sportieve teams. In ons 100-jarig Jubileumjaar streven we ernaar een transparante en gestructureerde organisatie te zijn. Kortom een club waar iedereen van harte welkom is!

Aanmelden voor een training? Dat kan altijd via hjo@scstadskanaal.nl of lid worden via de site.

Uniek in de regio: Video Analyse systeem

Trots zijn wij te kunnen bevestigen dat SC Stadskanaal, vanaf zaterdag 22 augustus, als één van de eerste clubs in Noord Nederland gaat werken met een videoanalyse systeem. Het systeem bestaat uit een eenvoudig te monteren mast en camera, is licht in gewicht, in een tas mee te nemen en is heel simpel te installeren bij ieder veld in slechts 3 minuten.

Talentontwikkeling vraagt om scherpte en aandacht op elk detail, elke dag beter willen worden. Innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie maakt het mogelijk om trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren en daarna te analyseren. Altijd bovenop de sport en uiteraard uit liefde voor de sport.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens en na een wedstrijd te taggen. Dit biedt de mogelijkheid snel de getagde beelden per speler of spelsituatie terug te kijken in staf- of teamverband.

Met de aanschaf van dit videoanalyse systeem zijn wij ervan overtuigd een goede en vooruitstrevende investering te doen. Het zal ons helpen de Jeugdopleiding (en mogelijke senioren) van SC Stadskanaal naar een nog hoger niveau te tillen, omdat wij zowel spelers individueel als teams nog beter kunnen ontwikkelen.

Mocht jij meer willen weten alvast over de ervaringen en werkwijze van andere verenigingen?
Kijk dan op Sportsview.nl

Steun onze sponsoren!

Inmiddels zijn de eerste Jeugdtrainingen met succes verlopen, kunnen we wel stellen. Groot compliment aan de spelers, ouders, vrijwilligers en uiteraard de trainers, die met enige aanpassingen en discipline er mede voor hebben gezorgd dat SC Stadskanaal de afgelopen week in het Dagblad van het Noorden en op de social media mooi in het ‘zonnetje’ is gezet. Leuke reclame voor ons cluppie uit de Kanaalstreek!

Juist in deze moeilijke en onzekere tijd realiseren we ons dat we als vereniging/team de krachten moeten bundelen, en wordt er achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe seizoen goed te gaan beginnen, op weg naar de viering van ons 100- jarig Jubileum. Wat een mooi vooruitzicht!

Mede door een kleine financiële tegemoetkoming vanuit de overheid kunnen wij de schade een beetje beperken, maar je zou maar ondernemer zijn die door de crisis zijn/haar bedrijf in elkaar ziet zakken door alle maatregelen. Daarom is het goed hierbij ook even aandacht te geven aan alle sponsoren van onze club!

Steun onze sponsoren door, indien mogelijk, bij hen te kopen. Een mooi gebaar naar hen, om te laten zien dat de samenwerking en steun wederzijds is!

Sponsoren SC Stadskanaal

Met sportieve groet, blijf gezond en hopelijk tot gauw!
Bestuur SC Stadskanaal
#jekrijgtwatjegeeft

Tribune als blikvanger SC Stadskanaal!

Psychologische overwinning?

Zeg eens eerlijk; je speelt uit tegen SC Stadskanaal en je rijdt naar Sportpark Pagedal in Stadskanaal. Als speler ken je dan vast het gevoel dat je onderweg in de auto of bus al bezig bent met de wedstrijd, hoe het veld eruit ziet en hoe goed de tegenstander wel of niet zal zijn. Hoe dichterbij het sportpark, hoe meer je er mee bezig bent.

Dan hebben we vanaf heden een trots nieuwtje! Rijdende op de schitterend beboste Sportparklaan doemt aan de linkerzijde ineens een blikvanger, geheel in de kleur van onze SC, verlichte achterkant van de tribune op, die de naam en het logo draagt van onze club! Heb je als tegenstander dan een parkeerplaats gevonden en je richting de entree loopt met de drie wapperende Jubileumvlaggen, dan moet je wel van goede huize komen om nog met 3 punten ons Sportpark te verlaten. 

Wanneer later dit jaar ook nog de oprijlaan aangepakt wordt met grastegels aan beide zijden, ben je toch een beetje trots op je club, nietwaar? Laten we samen deze trots uitstralen en zuinig zijn op ons mooi Sportpark! (klik voor vergroting op de onderstaande foto’s)

Technische staf 2020-2021 compleet

In vervolg op de komst van hoofdtrainer Jordi Nijgh, assistent-trainer Jochen van Sleen en verzorger Cor Jongeling, is de begeleiding rondom de eerste selectie voor het seizoen 2020-2021 aangevuld met een nieuwe leider, keepertrainer en grensrechter.

Henk Bos, nu nog eén van de stuwende krachten achter het succesvolle vierde elftal van de club zal de rol van leider op zich nemen. Stoffer Bakker heeft te kennen gegeven graag door te willen gaan als keepertrainer en Marco Bloemsma zal als grensrechter zijn talenten laten zien. Hiermee is het ‘team’ van hoofdtrainer Jordi Nijgh klaar voor het nieuwe seizoen!

Uiteraard is het huidige seizoen nog (lang) niet ten einde en wensen wij het huidige team o.l.v. hoofdtrainer Rick Slor, Henk Hoogland, Menno Schreuder, Wout Geerlings, Stoffer Bakker, Peter Bakker en Mike Spreen nog veel succes en plezier toe. Een officieel moment van bedankje volgt uiteraard!

Jouw mening over SC Stadskanaal telt!

Wij ( Michael den Hartog en Xander Fehrman ) zijn eerstejaars studenten Sportkunde aan de HanzeHogeschool Groningen en lopen nu een aantal weken stage bij SC Stadskanaal.
Onze opdracht is om een organisatieadvies aan de vereniging te schrijven, en zouden ook graag jouw hulp/input willen ontvngen. Om een goed advies aan de vereniging te kunnen schrijven, is het voor ons belangrijk om te weten wat jullie (leden, trainers, ouders/verzorgers) vinden van bepaalde zaken binnen de club. Dit gaat onder andere over het bestuur, trainers/coaches, de trainingen zelf, etc.

Jullie zouden ons enorm helpen om de onderstaande online enquête in te vullen. Om een goed beeld te krijgen hoe iedereen over de zaken denkt is een respons van minimaal 80% van de leden nodig. Voor leden en andere betrokkenen van boven de 16 jaar kunnen deze enquête zelfstandig invullen. Voor de leden onder 16 jaar de vraag om dit samen met 1 van je ouders/verzorgers te doen. Alvast erg bedankt!

https://www.thesistools.com/web/?id=547693