Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

SC Stadskanaal kledingafspraken

Met trots kunnen wij als club zeggen dat wij het voor elkaar hebben gekregen om de lang gekoesterde wens te vervullen, met betrekking tot de uniformiteit. Alle teams, van mini pupillen tot oudst spelend lid ontvangt een presentatiejack, broek en sporttas. Uiteraard hoort het wedstrijdtenue hier ook bij.

Dit is mogelijk gemaakt omdat we erg goede afspraken hebben kunnen maken met ‘De 12e man kledingpartners‘ en Teamkleding. Er is gekozen om dit hierom exclusief onder te brengen bij Erima kleding. Deze sportieve samenwerking betekent o.a. dat we als club één uitstraling uitdragen en ook voordelige prijsafspraken borgen op alle artikelen.

Het is daarom verplicht om SC Stadskanaal kleding aan te schaffen (buiten de bovenstaande artikelen) bij Erima via de club. Wij spreken van clubkleding zodra het team, uit naam van de club of op eigen initiatief, kleding aanschaft die zal worden gedragen rondom de wedstrijden/trainingen. Kleding waarop ons clublogo staat wel te verstaan.

Alleen op deze manier kunnen we als club vooruitkijken naar nog vele plezierige jaren samenwerking met onze kledingpartners, waarin de uniformiteit/uitstraling onder onze spelende leden gewaarborgd blijft rondom alle Noordelijke velden.

Bestuur SC Stadskanaal

Onze partners