Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Vertrouwenspersoon SC Stadskanaal

SC Stadskanaal wil een veilige voetbalvereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en zich op plezierige wijze met voetbal bezig kan houden. De vereniging wil er alles aan doen om zaken als pesten, agressie, geweld, discriminatie en seksuele intimidatie te voorkomen.

Wat voor de een misschien een grapje is, kan voor de ander een ongewenste omgangsvorm zijn. Het mooiste zou zijn dat degene er direct op aangesproken wordt, maar dat blijkt niet altijd even makkelijk. In deze gevallen is het goed om bij een vertrouwenspersoon terecht te kunnen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Wendy Stel Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij 2 kinderen, Bjorn en Mike. Mike is de voetballer binnen ons gezin en voetbalt al jaren bij SC Stadskanaal. Misschien kennen jullie mij daarvan al een beetje, aangezien ik al heel wat uurtjes langs de lijn heb doorgebracht.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als rechercheur bij de politie. Een baan waarbij goed luisteren, zoeken naar een passende oplossing en afwegen van belangen veel aan bod komt.

Wat is ongewenst gedrag?

Plezier in sport en ontmoeten is belangrijk. Gedrag dat dit plezier in de weg staat, is ongewenst. Gedrag als pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, vechten, schoppen en slaan.  Het kan, zoals eerder benoemd, gebeuren dat iets wat als een grapje begon, vervelend wordt. Jij of iemand anders kan daar onder lijden, dan gaat het gedrag over een grens.

Soms lukt het niet deze problemen zelf op te lossen, in die gevallen kan er een beroep op mij gedaan worden. Samen bekijken we op welke manier het beste gehandeld kan worden. Uiteraard is ons gesprek vertrouwelijk en zonder jouw toestemming zullen er geen verdere stappen ondernomen worden.

Wendy is telefonisch of via Whats App bereikbaar op 06-52398736 en is via onze website te vinden.

Onze partners