Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Vrijwilligers zijn ONBETAALBAAR

Beste gewaardeerd lid, ouders van leden,

Het nieuwe seizoen 2023/2024 is weer begonnen en wij hebben er zin in. Wij hopen jij ook uiteraard!

Het zal je niet ontgaan zijn dat de inzet van vrijwilligers steeds belangrijker zal worden bij jouw club, om ervoor te zorgen dat (ook de meest eenvoudige) zaken gewoon weer goed geregeld zijn.
Daarom zijn we, samen met SportDrenthe (Anne Prins), begonnen met de Campagne ‘De zoektocht naar..’ en het vervolg ‘We zijn je ‘hart’ nodig’. Zowel op onze social media kanalen als in de kantine is dit goed zichtbaar gemaakt (zie onder).

ONBETAALBAAR

De wind staat in alle opzichten gunstig voor SC Stadskanaal voor iedereen, maar dit blijft helaas niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers, een paar uurtjes per seizoen slechts. Durf jezelf daarom ook eens de vraag te stellen: Wat doe ik voor mijn club (of de club van mijn kind?)
Wat kan jij aan jouw club teruggeven, ondanks dat je het druk hebt met werk, kinderen, studie, feestjes etc. etc? We hopen dat jij (mocht je dit nog niet doen) jezelf ook spontaan aanmeldt om bijvoorbeeld een aantal keren per seizoen een bardienst te doen, het fluiten van een jeugdwedstrijd, mee te helpen bij de jaarlijkse groenonderhoud op ons sportpark of omroeper bij een wedstrijd, wanneer het jou wél past.

Vanaf dit seizoen zullen alle teams en elftallen verantwoordelijk worden gehouden voor het draaien van een paar keer bardienst, buiten de ‘vaste’ mensen om. Alle trainers/leiders hebben inmiddels de data al doorgekregen. Ouders van en leden van de club verwachten andersom namelijk ook dat er een bakje koffie en hapje klaarstaat bij een bezoek aan de kantine.

Hiermee willen we nogmaals benadrukken dat jouw hulp van onschatbare waarde is en door iedereen erg zal worden gewaardeerd. Jouw inzet is in alle opzichten onbetaalbaar!

Lijkt het je leuk om ook (eens) iets terug te doen voor jouw club? Dit kan via kantine@scstadskanaal.nl Dit kan ook via de aanmeldformulieren in de kantine.

Met sportieve groet en tot gauw,
Vrijwilligers SC Stadskanaal

#vrijwilligers #onbetaalbaar #waariedereenmeespeelt #samenscs #hartvoordeclub

Onze partners