Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Vrijwillig iets terugdoen voor jouw club?

Vrijwillig iets terugdoen voor jouw club?

Het moge duidelijk zijn dat een club als SC Stadskanaal niet zonder de inzet van vrijwilligers kan bestaan. Sta er even bij stil dat bij vele clubs in Nederland het lidmaatschap gepaard gaat met een aantal uren (eens per 10 weken) verplicht vrijwilligerswerk. Zonder deze inzet kan je zelfs geen lid worden.

Ook bij onze club zijn we voortdurend op zoek naar leuke en enthousiaste mensen (leden, ouders van of een ieder met een blauw/wit hart) die 1x in de 10 weken 3 tot 4 uurtjes diverse werkzaamheden willen verrichten. Hierbij valt te denken aan het draaien van een bardienst (je staat niet alleen), het fluiten/vlaggen bij jeugdwedstrijden op zaterdagmorgen, het trainen/leiden van een jeugdteam, onderhoudsklusjes op het Sportpark etc. Bij alle werkzaamheden behoort een uitleg/training/cursus/clubkleding tot de mogelijkheden.

Kan jij, net als de huidige collega vrijwilligers, best een paar uurtjes per 10 weken vrijmaken, meld je dan NU aan via waariedereenmeespeelt@scstadskanaal.nl en we nemen vrijblijvend contact met je op. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in een leuke, enthousiaste groep toppers, waar respect en social contact de boventoon voeren. #watdoejijvoorjouwclub #respectvoorvrijwilligers

Onze partners