Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Word barvrijwilliger!

Je zult hiervoor benaderd worden als lid, of als ouder/verzorger van leden t/m JO15. Mocht jij nu al weten dat je vast wel 2x per jaar inzetbaar bent, bel dan even met Pieter of mail naar vrijwilliger@scstadskanaal.nl en we gaan je zeker bellen.

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, je komt bij de wedstrijd kijken en je besteld nog even snel een bakje koffie of thee. In de pauze hetzelfde en na de wedstrijd een lekkere bal gehakt, een tosti of een drankje. Maar onze vereniging draait op vrijwilligers, een vereniging vóór, maar vooral ook dóór haar leden en zonder vrijwilligers is bovenstaande ineens helemaal niet zo vanzelfsprekend, we zullen het samen moeten doen.

Vandaar dat we vanaf heden alle leden (dus niet altijd dezelfde vrijwilligers) van 18 jaar en ouder zullen meenemen in de planning. Het op een fatsoenlijke manier van openhouden van onze kantine is voor ons als vereniging een absolute must voor de uitstraling richting de eigen leden, bezoekers, zakelijke partners en de inkomsten die het genereert. Leiders van teams dragen mede verantwoordelijkheid voor de inroostering.

Inzetrooster.nl
Dit is een eenvoudig planningssysteem dat werkt op je smartphone, iPad of laptop. Zowel als individueel lid als teams/elftallen zullen zich hiervoor kunnen inschrijven. Vele voetbalclubs werken hier al naar tevredenheid mee! Wil je meer weten dan kan je ook de Gebruikers uitleg lezen.

En nu?
Via onderstaande link is het rooster voor de bardiensten in te zien. Een ieder die heeft aangegeven een bardienst te draaien zal voorafgaande een e-mail ontvangen. Hierin staat ook dat er zelf voor vervanging gezorgd dient te worden indien jezelf niet kunt.

En verder…

De kantinediensten op de vrijdag, zaterdag en zondag staan onder leiding van een zgn. kantinehoofd die opent en sluit. Indien nodig maakt hij/zij een ieder wegwijs in de kantine, de keuken en met de kassa indien nodig. Door het hele seizoen heen is de belasting, als een ieder meewerkt, minimaal. Reken op 1 á 2 diensten van maximaal 4 uur. Mocht je onverhoopt niet kunnen, terwijl je dat wel had aangegeven, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Op deze manier schuiven we het probleem niet door, maar lossen we het op. Wij rekenen op de medewerking en inzet van iedereen.

Namens de kantinecom’missie’ en het bestuur

Onze partners