Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

2024, we gaan van start!

Eindelijk is het dan zover, 2024, de nieuwbouw gaat van start.

Natuurlijk, we zijn bijna drie jaren geleden met alle voorbereidingen van start gegaan nadat we de schenking toegezegd kregen. En zoals de meesten wel zullen weten is er in de tussentijd behoorlijk wat gerealiseerd. Maar nu komt dan het ‘grote werk’.

Normaal gesproken is de jaarwisseling een moment om zowel achterom als vooruit te kijken, echter deze keer wil ik mij beperken tot alleen het vooruit kijken. We gaan een uniek jaar tegemoet. Een nieuw clubgebouw met alles erop en eraan, gesitueerd op een plek dat je vanuit dit gebouw alle speelvelden kunt overzien. Ons, nu al prachtig sportpark, zal nog fraaier, beter en meer van deze tijd worden. Ik hoop dat dit eenieder bij de vereniging een boost zal geven om nog meer plezier te beleven aan en bij onze sportclub.

Als ik zie hoe onze jeugd zich ontwikkelt, zowel kwantitatief als kwalitatief, dan kan het niet anders dan dat daar op termijn de vruchten van worden geplukt. Niet alleen de vruchten van het op een hoog of hoger niveau spelen, maar ook zeker de vruchten van betrokkenheid bij de vereniging als lid en/of vrijwilliger. Niet iedere speler/speelster zal in een standaardteam komen. Echter voor ons als bestuur/Jeugdcommissie zijn ook deze leden net zo belangrijk om tot één grote vereniging te komen waar we met én voor elkaar een plezierige tijd kunnen doorbrengen.

Ik wens een ieder een sportief, gezond en voorspoedig 2024 toe!
Tijbo Ekamper (voorzitter)

Onze partners