Informatie

???????????????????????

 

Wil jij graag extra training en aandacht? Ook in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2017 is dit weer mogelijk. Tijdens de 20 techniektrainingen komen diverse onderdelen van het voetbal aan bod, maar centraal staat je balvaardigheid.

Wat bieden wij
Gevarieerde trainingen met oefenvormen waarin jij de ruimte hebt om het maximale uit jezelf te halen en je eigen creativiteit zoveel mogelijk aan te spreken. Intensieve begeleiding, waardoor jij veel individuele tips krijgt, maar bovenal bestaan de trainingen uit plezier.

 

Opgave
Voor alle geregistreerde leden (spelend lid) is de Boy Nijgh voetbalschool gratis. Mocht je interesse hebben en een niet spelend lid van Sc Stadskanaal zijn, dan kunt je contact opnemen via onderstaande gegevens. Met name kinderen van 4 jaar (lidmaatschap KNVB niet mogelijk) en kinderen die nog druk bezig zijn met het behalen van hun zwemdiploma maakten in de voorgaande jaren dankbaar gebruik van de voetbalschool om op deze wijze kennis te maken met de voetbalsport en SC Stadskanaal, zonder daarbij direct lid te moeten worden van de vereniging.

Jordi Nijgh / j.nijgh@hotmail.com