Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Workshop Mauro van de Looij succesvol!

Op vrijdag 8 oktober heeft er een interactieve workshop plaatsgevonden in de kantine voor al onze trainers en leiders. Mauro van de Looij, ervaren jeugdtrainer bij eredivisieclubs en schrijver van het boek ‘De trainer maakt het verschil’ deelde zijn kijk op zijn praktijkervaringen en wetenschappelijke inzichten over motivatie, selectie, trainen en coachen.

De boodschap was dat je als voetbaltrainer het verschil kunt maken. Je wilt dat je spelers plezier hebben en hun talenten volop ontwikkelen. Of je nu beroepstrainer bent of een ouder die onverwacht langs de lijn staat, je doet het veel beter als je weet wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt aanpakken. Hij nam de trainers en leiders mee langs vragen als: Hoe belangrijk is winnen eigenlijk? Wat is jouw invloed op de motivatie van je spelers? Hoe herken je talent? En wat zeg je in de rust?

Een inspirerende avond die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de visie van onze begeleiding, mede mogelijk gemaakt door MotoPort Leek.

Mauro van de Looij is sport- en prestatiepsycholoog. Hij heeft gewerkt als jeugdtrainer bij PSV en Willem II, doceert prestatiepsychologie en coacht sporters en trainers.

Onze partners