Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

The Padellers als sportieve partner

Met trots kondigen we aan dat The Padellers vanaf vandaag voor minimaal 2 jaar sportieve partner is van onze club.

Samenwerking

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met een sportieve partner, The Padellers. In de wetenschap dat voetbal onze primaire sport is, zien wij padel als een waardevolle aanvullende activiteit. Bovendien zijn wij overtuigd dat gedurende zowel de zomer- als winterstop padel actief kan bijdragen aan de fysieke fitheid van onze leden. Vanaf januari 2024 zal bij iedere wedstrijd van onze hoofdmacht één van onze spelers tot ‘The Padellers Man of the Match’ uitgeroepen worden en bekend gemaakt worden op Instagram/Facebook. Naast deze eervolle uitverkiezing wint deze speler een uur lang gratis padellen op een van de 6 padelbanen in Sportcentrum Pagedal. Maar dat is nog niet alles, want aan het einde van het seizoen wordt er ook iemand tot ‘The Padellers speler van het jaar’ verkozen. Deze topper ontvangt een jaar lang gratis padellen bij The Padellers Stadskanaal! 

Ledenactie

Niet alleen de spelers van het eerste elftal profiteren van deze samenwerking. Inmiddels is er een actie geweest voor alle leden, waarin de eerste 100 leden gratis kennis hebben kunnen maken met de sport padel. 

Wie zijn ‘The Padellers’?

The Padellers is een ontstaan in 2021 als antwoord op de uit de groeiende vraag naar padel. Met momenteel 15 locaties en 91 banen verspreid over heel Nederland behoort The Padellers tot een van de grootste spelers in de markt. The Padellers heeft de ambitie om uit te groeien tot marktleider in West-Europa. Sinds eind november 2023 heeft The Padellers haar deuren geopend in Stadskanaal. The Padellers Stadskanaal is een prachtige indoorlocatie met 6 padelbanen, waaronder 5 double banen en 1 single baan. Hier kun je 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat fantastisch padellen. Daarnaast kun je hier padelles volgen, deelnemen aan leuke evenementen of zelf een evenement organiseren! De locatie is uitgerust met kleedkamers, douches en een gezellige bar waar je na het spelen kunt genieten van een hapje en een drankje.

Onze partners