Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Vanuit de bestuurskamer…

Het verlangen naar een bewogen 2022

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar. Hopelijk wordt het na 2 ‘Coronajaren’ eindelijk weer een ‘normaal’ jaar. Allereerst het belangrijkste is dat wij onze leden en donateurs in een goede gezondheid mogen treffen. Onze gedachten en steun gaan uit naar ‘onze’ mensen die momenteel moeilijke tijden meemaken.

Met wie je er ook over praat, een ieder kijkt uit naar het moment dat we het gewone leven weer kunnen oppakken. Dat geldt zeker ook voor ons als voetbalvereniging. We snakken allemaal weer naar de gewone trainingen, wedstrijden en al hetgeen wat het sporten en alles wat daarbij hoort zo leuk maakt. Gelukkig is er op dit moment weer een beetje ruimte om te trainen, en laten we hopen dat al het andere ook zo spoedig mogelijk weer mag. We hebben zoveel mooie vooruitzichten als vereniging.

We hopen, uiteindelijk, dit jaar met elkaar ons 100-jarig bestaan uitgebreid te vieren. Daarnaast zal natuurlijk ons ‘Masterplan’ centraal komen te staan om de benoemde zaken te gaan verwezenlijken die door middel van de schenking aan ons is gedaan. Ik begrijp dat een ieder nieuwsgierig is wat er tot nu toe gerealiseerd is en wat er nog in het verschiet ligt. Zeker is dat we de mogelijkheden inmiddels hebben aangegrepen om op alle vlakken binnen de vereniging een verbeterslag te maken. Dit is niet direct zichtbaar, maar zal een goede basis vormen voor de toekomst van onze club.

Op dit moment is er een stuurgroep bezig om alles in kaart te brengen wat er kan, mag en financieel mogelijk is. In deze stuurgroep hebben diversen leden vanuit hun eigen expertise zitting. Te weten de Gemeente, bouwkundigen, infrastructureel en milieu, subsidie, financiën en het bestuur. Er wordt op dit moment hard gewerkt om jou op korte termijn het een en ander te kunnen presenteren.

Helaas heeft de stuurgroep ook door de omstandigheden (corona) niet fysiek de kans gehad om zo vaak bij elkaar te komen als dat we gewild hadden. We zijn echter positief gestemd en gaan er dan ook vanuit voor de zomer met een uitgewerkt plan te komen. Mooie vooruitzichten, maar voor nu hoop ik dat we weer als voetbalvereniging kunnen functioneren. De jeugd en senioren aan het trainen, wedstrijden spelen, ouders en supporters die langs de kant staan en na afloop in de kantine napraten over het geziene en alvast weer vooruit kijken naar het volgend moment. Ik hoop jou op korte termijn weer op ons prachtig sportpark te mogen begroeten.

Tijbo Ekamper, voorzitter

Onze partners