Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Voorlopige indeling Jeugd

Seizoen 2024/2025 (update 19-07-24)

De afgelopen periode is het JCT druk bezig geweest met de teamindelingen voor het komende seizoen. Voor veel van onze jeugdspelers altijd een spannend moment. Wij snappen ook dat het voor sommige kinderen misschien een teleurstelling is dat hij of zij niet in het gewenste team is ingedeeld. Echter hebben wij de indeling naar eer en geweten gemaakt en zorgvuldig overlegd met trainers, leiders en coördinatoren.

Daarbij moet wel de kanttekening worden geplaatst dat het gaat om ‘voorlopige indelingen’. Dit betekent dat, mocht blijken dat een speler/speelster niet de juiste weerstand krijgt, er op elk moment voor kan worden gekozen om hem of haar in een ander team te plaatsen.

Punt van aandacht is onze JO7 en JO8. In beide leeftijdscategorieën worden 2 teams ingeschreven voor de competitie. Wij kiezen er voor om deze teams niet onder te verdelen in een JO7-1, JO7-2, JO8-1 en JO8-2. Wij zullen de teams JO7-Geel, JO7-Rood, JO8-Geel en JO8-Rood noemen. Wij vinden namelijk dat we kinderen  op deze jonge leeftijd niet mogen selecteren, danwel deselecteren.

In de praktijk betekent dit dat de JO7 een trainingsgroep is, evenals de JO8. Op wedstrijddagen wordt in beide categorieën dus voortdurend in verschillende samenstellingen gespeeld. Gelijke kansen voor iedereen! Hoe dit er precies uit gaat zien wordt voor aanvang van het seizoen duidelijk gecommuniceerd naar betrokkenen.

Zoals te zien is bij de teamindelingen, is het nog niet gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. De komende weken gaan wij hard aan de slag dit alsnog voor elkaar te krijgen, zodat we na de zomerstop allemaal lekker aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Mochten er vragen zijn over de indelingen, neem dan contact op met de coördinator van het afgelopen seizoen voor de betreffende leeftijdscategorie;

JO7 t/m JO11: Kevin Smits- 06- 33225540
JO12 t/m JO15: Theo Gennissen- 06- 83200294
JO17 t/m JO19: Jochen van Sleen- 06- 41778279
Keeperscoördinator: Patrick Pieterman- 06- 81652536

Namens het JCT wensen wij iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag bij de start van het nieuwe seizoen!

Onze partners