Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Zomervakantie speech…

Einde seizoen, begin van een nieuwe


Een goed moment om nog even terug te kijken, maar ook om alvast vooruit te kijken. Ik denk dat we met elkaar terug kunnen kijken op een mooi en goed seizoen. Natuurlijk zijn er genoeg dingen die we als vereniging met elkaar kunnen verbeteren. Niet ieder lid heeft dezelfde prioriteiten. De één is meer gericht op het sportief presteren terwijl voor een ander het samen met elkaar een balletje trappen en het sociale aspect meer van belang is. Ik zou hier een meer dan paginavullend betoog kunnen houden met betrekking tot verbeterpunten maar ik zal jullie dat besparen. Wij als bestuur en alle commissies zijn hier echter steeds mee bezig. Mocht er iets zijn wat je graag onder de aandacht wilt brengen, schroom niet om ons daarop aan te spreken. Besef echter wel dat de één z’n oplossing het probleem voor een ander is. We doen ons best.

Ik wil bij deze een ieder bedanken voor zijn of haar inzet het afgelopen seizoen. Zonder iemand tekort te doen wil ik er toch een paar uitpikken.

Na drie seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest gaat Jordi Nijgh het volgend seizoen de O19-1 onder zijn hoede nemen. Ik heb enorm veel bewondering voor Jordi. Niet één van de trainers die ik heb mogen meemaken heeft onder dergelijke moeilijke omstandigheden (alle perikelen rondom corona) zijn taak moeten vervullen. Complimenten voor hem, de rest van de staf en de spelersgroep hoe dit uiteindelijk volbracht is.

De onderhoudsploeg, die een aantal keren per week ervoor zorgt dat ons park er zo goed als mogelijk bij ligt. Maar weinig leden die deze inzet door de weeks zien, maar in het weekend wel op een prachtig sportpark hun hobby kunnen beoefenen. Heren bedankt!

Mark en Angelique. Het lijkt zo ‘normaal, even in de kantine iets nuttigen. Dat hier een hoop werk aan vooraf gaat lijkt bij sommigen niet altijd door te dringen. De kantine is ook voor onze vereniging een zeer belangrijke inkomstenbron. Ondanks de inzet van Mark en Angelique bleek het af en toe heel moeilijk om aan alles een invulling te geven, als het aan barvrijwilligers ontbreekt. Wij (bestuur) zijn dan ook tot de conclusie gekomen dat deze functie bijna niet te doen is als je daarnaast ook nog een volledige baan hebt. Zoals de meesten al wel zullen weten gaan Trijn Meijer en Pieter Spijker (pensionado’s) deze taak op zich nemen, maar ook zij zijn mede afhankelijk van jullie hulp. Er wordt dan ook binnenkort een beroep op je gedaan, laat van je horen. Mark en Angelique nogmaals bedankt en Trijn en Pieter veel succes!

Tot slot wil ik hier nog twee leden noemen. We zijn al tijden bezig met het realiseren van nieuwbouw. Wat betreft de stand van zaken wordt dit elders toegelicht. Dat dit gepaard gaat met enorme uitgaven zal niemand verbazen. Dankzij

de gift is dit te realiseren. Echter hoe meer gelden ons ter beschikking komen, des te beter alles mogelijk is. Twee leden zorgen ervoor, ieder met hun eigen expertise, dat we onze penningmeester tevreden houden. Heike Boekhoudt voor wat betreft de subsidiegelden en René Becker voor wat betreft alle partnerschapsgelden. Ook voor jullie geldt onze hartelijke dank.

Ook als je hier niet bij naam genoemd wordt nogmaals dank dat je het afgelopen seizoen er mede voor gezorgd hebt dat we als SC Stadskanaal de mooiste club van de Kanaalstreek zijn. Rest mij nog een ieder een prettige vakantie toe te wensen en graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

Tijbo Jan Ekamper
(voorzitter)

Onze partners