Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Zorgpartners SC Stadskanaal

Waar gesport wordt, liggen blessures op de loer. Dat is uiteraard vervelend, maar zijn vaak goed te voorkomen, behandelen en te genezen.

Omdat wij hopen dat alle leden weer snel sportief bezig kunnen zijn, zijn we een bijzondere samenwerking aangegaan met Fysiotherapie Musselkanaal en Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal. Dit betekent dat Fysiotherapie Musselkanaal en Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal gaan zorgen voor de blessure preventie en behandeling waar nodig.

Alle leden (spelers, donateurs, ereleden en sponsors) van de vereniging worden voor het behandelen van kwetsuren, blessures en andere fysiotherapeutische behandelingen alleen via onze clubverzorger Cor Jongeling doorverwezen naar onze zorgpartner, afhankelijk van de wens/klacht. Cor is bijna dagelijks op het Sportpark aanwezig.

Deze samenwerking biedt als voordeel voor leden van onze vereniging het kunnen aanbieden van:

  • Screening bij klachten voor ieder lid (na doorverwijzing door clubverzorger). Vergoeding door zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent boven de 18 jaar, beneden de 18 jaar valt het onder de basis verzekering.
  • Géén wachtrij/ binnen 24-uur (van maandag tot en met vrijdag) een therapeutische telefonisch advies, waardoor kans op spoedig herstel wordt bevorderd.
  • Snelle doorverwijzing naar specialist(en), indien van toepassing
  • Periodiek overleg tussen clubverzorger en behandelend therapeut bij toestemming van de patiënt die onder behandeling is.
  • Revalidatietraining op locatie
  • ‘Voetbalkeuring’ health check voor advies op maat. Inhoud: vetpercentage, bloeddruk, cholesterolcheck, suikergehalte en motorische voetbaltest (o.a. knie/enkelstabiliteit).

Even voorstellen…

Fysiotherapie Musselkanaal is een allround praktijk voor fysiotherapie op meerdere locaties, met een aanbod van uiteenlopende soorten therapie voor verschillende klachten. Tevens hebben wij in onze praktijk professionele apparatuur beschikbaar voor echografie en werken ze samen met een diëtiste en een podotherapeut. 

U kunt op alle locaties van Fysiotherapie Musselkanaal terecht voor hoog specialistische fysiotherapie. Wanneer dat gewenst en noodzakelijk is krijgt u de mogelijkheid van behandeling aan huis. Meer info op https://fysiotherapiemusselkanaal.nl

 

Bij Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal werken 15 mensen die allemaal passie voor hun werk hebben en zich volledig inzetten voor de patiënt. De fysiotherapeuten zijn altijd op zoek naar de beste en nieuwste behandelmethodes zoals dry needling van trigger points of echografie in combinatie met hun specialistische behandelmethodes.

De praktijk heeft verschillende specialisaties onder één dak gebracht zoals bekken-, psychosomatische-, kinderfysio-, oedeem- en manueeltherapie, geriatriefysiotherapie en oefentherapie Mensendieck. Fysiotherapie Mantinghcentrum is  aangesloten bij het landelijk werkend netwerk Fys’Optima en bij diverse netwerken. Meer info op https://fms-fysiotherapie.nl

SC Stadskanaal wil meer zijn dan een voetbalclub alleen. Met deze unieke samenwerking hopen we een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en gezondheid van onze leden, die na een kwetsuur erbij gebaat zijn spoedig de voetbalsport weer te kunnen hervatten.

Onze partners